Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,391

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Damla,
Her Ankara'da uzun yıllar yaşamış bürokrat gibi en büyük fobim İstanbul tarafiğine girmek. ::smiley: O nedenle ne olur İstanbul'u semt semt tanımak değilde, hem İstanbul hem Ankara'daki leri idare edecek Kartalkaya, Bolu'nun hatta Adapazarı'nın civarındaki güzel doğa parçalarında etkinlik düzenlemek daha uygun olur düşüncesindeyim.
Ceranus,
Öncelikle geçmiş olsun.Keyifli aktivitelerde görüşmek üzere.

Etiketler

aslankurt72' Alıntı:
Damla,
Her Ankara'da uzun yıllar yaşamış bürokrat gibi en büyük fobim İstanbul tarafiğine girmek. ::smiley: O nedenle ne olur İstanbul'u semt semt tanımak değilde, hem İstanbul hem Ankara'daki leri idare edecek Kartalkaya, Bolu'nun hatta Adapazarı'nın civarındaki güzel doğa parçalarında etkinlik düzenlemek daha uygun olur düşüncesindeyim.
Ceranus,

Merhabalar, sizde haklısınız tabii, bu gün gazetede okduğum bir haber dikkatimi çekti karabük,zonguldak il sınırında yenice ilçesinde yenice ormanlarında ki yürüyüş parkurlarından bahsediyor bu konuyla ilgili araştırmalar yapılıp sonbahar birde değişik mekan olarak ordanda görüleblir diye düşündüm konuyla ilgili araştırma için int. adresi verilmiş ilgilenenler olursa böyle bir etkinlikte olabilir tsk.

Merhaba
Alihan Daghan
İstanbuldan
gezmeyi ve doğayı seviyorum.

merhabalar, ismim Aydın, 36 yaşındayım, Ankarada doğup büyümeme ramen 10 yıldır Yalovada yaşamaktayım. Yalovaya gelene kadar hiçbir doğa sporu ile münasebetim olmamasına ramen buradaki imkanlara daha fazla dayanamadım :smiley: dalış, dağcılık, kampçılık, trekking, offroad, fotoğrafçılık, balıkçılık, avcılık, yamaç paraşütü vs... hertürlü aktivite için bulunmaz bir cennet, yalovada ve yakın çevremizde yaşayan arkadaşları (istanbul, Bursa, İzmit ) yalovanın güzelliklerini keşfedebilmeleri için elimden gelen hertürlü yardımı yapmaya hazırım. Ayrıca Karamürsel Sualtı sporları derneği üyesiyim, farklı noktalarda dalış tecrübesi yaşamak isteyen arkadaşlarıda Karamürsele davet ediyorum.

Saygılarımla,

Kış kamplarımızı tamda söylediğiniz orta noktalarda yapıyoruz Mustafa Bey, geçtiğimiz şubat ve mart aylarında yaptığımız otel konaklamalı kamplarımızı inceleyebilirsiniz, ayrıca Festivallerimizi de orta noktalarda yapmaya özen gösteriyoruz, katılımcılarımıza kolaylık olması açısından..

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ediyorum, etkinliklerde görüşmek dileğiyle..

aslankurt72' Alıntı:
Damla,
Ceranus,

Merhabalar, ben İstanbuldan Pınar, ara ara bakardım Gezenbilire, artık üye olmak ve aktivitelere katılma zamanı geldi diye düşünüp kayıt oldum.

Merhaba , İstanbulda yaşıyorum. Siteyi uzun süredir biliyorum ; ama yeni üye oldum. Amatör olarak trekking yapıyorum. Zaten çocukluğumuz dağlarda köylerde geçtiğinden farkında olmadan trekking yapıyormuşum meğer ;D İstanbul ve çevresindeki yürüyüş ve kamp etkinliklerinde bulunmak isterim. Görüşmek dileğiyle....

Merhaba ben Didem Gecegezer ,

İstanbul' da yaşıyorum,asıl mesleğim Bilgi İşlem üzerine ama Fotoğrafcılığı da para kazanabilecek derecede uyguluyorum. Doğa sporları ilgimi çekiyor, yakında motorsiklet ehliyetime de kavuşunca sanıyorum oldukça iyi bir gezenbilir gezgini olacağım:smiley:

Lütfen istanbul ve cevresindeki etkinliklerden beni haberdar ediniz.
Herkese mutlu sabahlar diliyorum..

Merhaba ben Özcan Karaman.

Kısıtlı imkanlarımdan dolayı doğa ile ilgili ayrıntıları izleme fırsatını internetten bulabiliyorum.Çevremde (Trakya Bölgesi) gezilebilecek yerleri ararken sitenizle karşılaştım ve oldukça güzel ayrıntılar elde ettim.Hayatın zevkini tadan arkadaşların varlığını bilmek,yaşadıkları deneyimlerin en azından birkaçını benimde yapmam gerektiği düşüncesi içerisine girmiş bulunuyorum.Her insan gibi bende gezmek/görmek güzel ülkemin nimetlerinden yararlanmak istiyorum.Yaşım yirmibeş askerlik ve Trakya bölgesi hariç ülkemin önemli mesire yerlerinde bile bulunmamaktan hala yakınıyorum.

Sizlerle beraber ufkumun daha da açılacağı düşüncesindeyim.
Yardım ve önerilerinize her daim açığım.
Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla..

Merhaba, ben Ankaradan Çiğdem.
Öğretmenim.Vakit buldukça çeşitli gruplarla trekking yapıyorum.Siteyi yeni keşfettim,çok hoşuma gitti.Etkinliklerinizden beni de haberdar ederseniz çok sevinirim. Şimdilik bukadar derse yetişmeliyim.
Görüşmek üzere..

::smiley:
Merhabalar;
Adım Murat. Elektrik muhendisiyim ve 36 yasindayim. izmirde yasiyorum. Cok ilgimi ceken trekking ve dahasi tirmanislara katilmek istiyorum. Bir surelik arastirma ve hazirlik sonunda
zirve dagcilik klubunun 10 ocak trekking'ine katilmayi planliyordum ancak malesef sabah telefonumun sarjı , alarmın kurulu oldugu saatten once bitmis.. tam anlami ilehevesim kursagimda kaldi. insallah bu hafta sonu bir etkinlige katilmayi planliyorum. Egitimleri alabilirsem tirmanislarada katilmak istiyorum. Doga anayi seviyorum ve onun cok guclu oldugunu biliyorum.

Simdilik sevgiler.

rodosto öncelikle siz benden daha şanslısınız çünkü tekirdağda zirve dağcılık şubesi var onlarla irtibata geçip gezilere katılabilirsiniz ben bile balıkesirden ordaki arkadaşlarla tanıştım ve zaten tekirdağı seviyordum şimdi de oraya yerleşmek için şartları zorluyorum.orası balıkesirden daha aktif ve faal ve insanları da daha sıcakkanlı(balıkesirli arkadaşlarım alınmasın ben balıkesirliyim ama gerçekler acıdır)

İsmim Sevgi. Eskişehir'li olmakla birlirte Bursa'da yaşıyorum. Fırsat buldukça doğa yürüyüşlerine evimini dırağı gözümün nuru eşim İrfan ve (14) ve (11) yaşında çocuklarımla katılırım. Etkinliklerde görüşmek üzere.

mrb arklar ben doğukan aydın
İstanbul da oturuyorum, tam bir trekking hastasıyım,gezmeyi çok seviorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR