Konuya ilgi gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Ben bişey alırkende satarkende çok endişede kalan birisiyim. İlk aracım şahini bir sene düşünüp araştırdıktan sonra güvendiğim büyüklerimin kararıyla İstanbul da cennet açık otopazırını altüst edip aldığımız şahinin şasesinin değiştiğini sonradan öğrenince ikinci el arabalara hiç güvenim kalmadı. Sonrasında 76 model lada alırken hiç biryerine bakmadan aldım ve o aracın hurda belgesinden faydalanarak kangomu sıfır aldım o yuzden karar verme ve araştırma aşamasını uzun tutarım. Transsporter almak bir senedir aklımın bir köşesinde olmasına rağmen zoraki karar verdik hedefimiz mayıs ayına kadar almak şimdilik araştırma aşamasındayız.
Araç seçiminde dolu diye tabir ettiklerine değil, boş ama yüksek modelini tercih ederim. aux girişi,duble ekran, çelik jant... benim için önemli değil. Kangoyu alırken bile klimada çok fark istediler diye klimasızını aldım. Merdivenleri tektek çıkmak yeterli. Ladadan kangoya geçtiğimde uçağa bindim zannettim
eminimki kangodan minibüse geçmekte aynı etkiyi yaratacak.
Neden kısa?
Mubisvanı baştan sona ikikez okudum sn
omnitemporal yazısını da okumak istedim ama nedense 6. sayfadan sonrası açılmıyor. Janberk beyin 3-4 kişiyle gezi yazısınıda okudum.. Biz zaten iki kişi gezeceğiz yatağı enine yapmayı düşünüyorum MuBisvan bir yazısında arkadaki koltukları yaklaşık 50 cm geriye alınmasından bahsetmişti o fikir kafama yattı ozaman önde yaklaşık 80 cm yer kalır orasıda bizim oturma alanımızı karşılar. Janberk beyin son araştırmasındaki bahsettiği su deposu yerine 30 lt su bidonu yine kangodan kalan seyyar vc yeterli gelecek.
Kısa olmasını istememin en önemli sebebi manevra, park etme kolaylığı, köprü geçişleri..
Sizden öğrenmek istediğim, tarnsporter yol kenarındaki kantarlara girme zorunluluğu varmi?
Yazdığım yazıdan da anlaşılacağı gibi ben çok konuşmayı severim.