Çok büyük hesaplar yapıyorum. vw.com.tr adresine girip mtv vergilerini görebilirsiniz....
Yeni Transporter 8+1 Fiyat Listesi Transporter Kombi nin mtv sine bakabilirsiniz.
Caravelle Highline Fiyat Listesi Caravelle in mtv sine bakabilirsiniz.
Çok büyük hesaplar yapıyorum. vw.com.tr adresine girip mtv vergilerini görebilirsiniz....
Yeni Transporter 8+1 Fiyat Listesi Transporter Kombi nin mtv sine bakabilirsiniz.
Caravelle Highline Fiyat Listesi Caravelle in mtv sine bakabilirsiniz.
minübüsle ,otomobil farkını bildiğini sanıyorum,internet vergi dairesinden her sınıf aracın vergisine bakabilirsin.Bu arada transporter kombi 8+1 gibi caravelle in yillik mtv vergisi de 888 tl. 3957 tl. falan degil. Durust olmayan bilgilendirmelere karsi uyarmak istedim.
Güneş paneli düşünmüyorum. Araç içi buzdolabım var indel b'nin tb41 modeli. Biz ailecek hep campinglerde kaldığımız için elektrik bizim için sorun olmuyor.Güneş paneli yaptırmayı düşünüyormusunuz?Araçiçi Buzdolabı kullanacakmısınız?
.Güneş paneli düşünmüyorum. Araç içi buzdolabım var indel b'nin tb41 modeli. Biz ailecek hep campinglerde kaldığımız için elektrik bizim için sorun olmuyor.
Arka bagaj kapağına açılınca zeminide örtecek şekilde fermuarlı cırt cırtlı bir tente gibi birşey mi yaptırsanız acaba ? Bu araç üstü çadırlarda açılan kısmın altına gelen şekilde birşey. Yağmurlu havalarda rahat bir şekilde mutfağı kullanabilmeniz açısından diyorum. Kamp sırasında özellikle Antalya gibi yağmurun yatay yağdığı bir yerde yağmura yakalanırsanız bagaj kapağı yeterli olmaz diye düşünüyorum.
Güzel bir anlatımla çok değerli bilgiler verdiniz. Yeni döndüğüm Isveç gezimizde çok sayıda VW Transporter ile yollarda karşılaştık veya komşu olduk. Büyük bir kısmı donanımlı kamp araçlarıydı. Ama tabana serilmiş minderlerde yatan transporter sahipleride vardı. Ben karavancılığa T1 ile başladım, T2 ile devam ettim. VW transporter araçları herhalde en uzun ömürlü ve en güvenilir kamp araçları olsa gerek.
Güzel aracınızla size zevkli geziler dilerim.