Sayın Çakırefe ,
Bu kafa karışıklığını bende bu aracı alana kadar çok yaşadım. Aslında konuyu baştan okunuz mu bilmiyorum. Okuduysanız az çok neden bu aracı seçtiğimi anlarsınız. Hikaye bitmedi çünkü devam ediyor. Eksikleri ihtiyaçlara göre karşılanmaya çalışıyoruz. Öncelikle bu araç karavan değil. Daha çok yeme içme işimizde bize kolaylık sağlayan, seyahatlerimizi sıkışmadan yapmamızı sağlayan, şehir içinde günlük işlerimizi rahatlıkla görmemizi sağlayan ihtiyaca yönelik bir araç. Ama şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim bu araca her baktığımda hiç pişmanlık duymadan mutlu olabiliyorum. Durduğu yerden bizim hayallerimizi temsil ediyor. Transporter bir yaşam biçimi gerçekten.
Kalmalarımız, sadece çekirdek aile olarak gittiğimiz de aracın içinde rahatlıkla kalabiliyoruz. Bu yaz ki seyahatimize annem babamda geldiği için onlara araca monte edilebilir bir cadır aldık. Bu cadır, bu araçlar için özel yapılmış bir ürün. Almanya'dan temin ettik. Bkz forumda (vw t6 ile Norveç seyahati).
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Umarım gönlünüze ve ihtiyaçlarınıza göre bir araça karar verirsiniz.