Yakın zamanda yayınlarım.cok guzel olum.. yatak acılısınıda kademe kadem yayınlarsanız ıyı olur
Selamlar,transporter üzerine proje onayı olmadan ruhsata işletmeden güneş paneli yerleştirlebilirmi?tüvden geçermi? aynı şekilde yan tente monte edilebilirmi?bu şekilde tüvden gecermi?(motokaravan ruhsatına dönüşmeden cityvan olarak)Kisa, uzun, manuel,dsg,102 hp,140 hp camli van kullandim.
Uzun sasenin avantaji arkaya yatak olan koltuk yaptiginizda on koltuk ile arada 40 cm mesafe kaliyor. Yatak acik iken tuvalet imkani ve birisi uyurken masada calisma imkani veriyor.
Size tavsiyem arka 2li koltuklari sokup yer yatagi ile en fazla 2 geceli yatmali kamplar yapin.
Tadilat isine sonra baslayin.
Ilk etapta on koltuk altina isitici ve ustten kapakli 12V buzdolabi, yedek aku ve portatif tuvalet sizi epey goturur. Esyalari ustte port bagaja koyabilirsiniz.
Kisa sasede cocuk varsa ustte acilir tavan cok faydali olur. Ayrica siz de ayaga kalkabilirsiniz ki cok onemli bir avantaj. Uzun sureli kamplar icin gerekli. Sicak yaz geceleri icin dogal klima.
Kiraladigim icin biliyorum.
Kisa sase kullanmak araba kullanir gibi kolay, 1 sinif olmasindan dolayi otoban, kopru ucretleri dusuk.
Kullanim kolayligi acisindan bana ne yaparsin diye sorarsaniz derim ki kisa sase arac alip kamper yapmaya cok ugrasmam.
Daha once yazdigim isitici, buzdolabi ,aku isini ayarlayip arac ustune cok kaliteli cadir alirim.
World Leader Roof Tents for vehicles
Hayirli olsun.
Yalniz transporter kullanan bir daha baska arac kullanmak istemez.
Gecmesi gerek. Gunes paneline bakacaklarini sanmiyorum disari tasmiyor ise. Tente icin sorun olursa sokup , sonra tekrar takarsiniz.Selamlar,transporter üzerine proje onayı olmadan ruhsata işletmeden güneş paneli yerleştirlebilirmi?tüvden geçermi? aynı şekilde yan tente monte edilebilirmi?bu şekilde tüvden gecermi?(motokaravan ruhsatına dönüşmeden cityvan olarak)
Evet, aracın üzerinde gelen farlar çok kötü. Bu farlarla bir nebze olsun daha iyi bir görüş yakalıyorsunuz.Ekli dosyayı görüntüle 501872[/ Ilk defa uzun gece yolculugu yaptim bayram oncesi. Uzun farlar facia gece. Hemen siparis verecegim, tesekkurler.
İstanbul'da yaşayan birisi muhakkak bence otomobil ruhsatlı olanlarından tercih etmeli. Yada kısa şasiden vazgeçmeyecek.3. köprü zorunluluğu karşı yakaya gidiş geliş fazladan 150 km, artı diğer köprülerin 6 katı geçiş ücret(gidiş,dönüş)i,istanbulda yaşayan biri olarak bu araçlar bize resmen zulum.