Nasıl olsa kompresörü değişeceği için kasası temiz olsun yeterli.450 tl ye de bir kompresör buldum.150 tl işçilikle beraber 12 volt karavan buzdolabı bana 800 tl ye gelecek.Daha ne olsun
Nasıl olsa kompresörü değişeceği için kasası temiz olsun yeterli.450 tl ye de bir kompresör buldum.150 tl işçilikle beraber 12 volt karavan buzdolabı bana 800 tl ye gelecek.Daha ne olsun
Hayırlı olsun Sayın makara.Nasıl olsa kompresörü değişeceği için kasası temiz olsun yeterli.450 tl ye de bir kompresör buldum.150 tl işçilikle beraber 12 volt karavan buzdolabı bana 800 tl ye gelecek.Daha ne olsun
12 v kompresör kaç watt gücünde merak ettim. Ayrıca bu tür bozdolaplarının gezilerdeki performansı hakkında biraz detaylı bilgiler de forum için çok değerli olur.
Güle güle kullanın!
Buzdolabı gayet güzel soğutuyor,demek ki içinde gaz var.Sorun olacağını sanmıyorum.Büro tipi buzdolabının buzluğunda darbe yoksa sorun olmaz, genelde ofis çalışanları buzlukta buz birikince buzu temizlemek için keskin uçlu aletler kullanıyorlar(bıçak vs) buzlğu deliyorlar. Böyle bir şey olmadığından emin olun.
220 V kompresörü sökerken servis borusunu kesince gaz çıkarsa sorun yoktur. Gaz çıkmazsa o dolaba 12v kompresörü kesinlikle takmayın.
Buzdolabı gayet güzel soğutuyor,demek ki içinde gaz var.Sorun olacağını sanmıyorum.
Dolabın orjinal gazı diğerlerinde olduğu gibi R600.!2 volta çevrildikten sonra R134 kullanılıyor.