Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)
Etkinliğin keyifli geçmesine sevindim. 10-15 gün öncesine göre, etaplar daha da ağırlaşmış görülüyor. Aksilik yaşayanlara geçmiş olsun. Fotoğrafların devamını bekliyoruz.
Evet arkadaşlar,beklenen gün gelmişti ve biz herzamanki gibi gözlemecilerde belirlenen ekip ve ilave araçlarla buluştuk.Çay, gözleme molasından sonra sıralama yaparak,bir önceki gün konvoydaki araçların geneline uygun olacak güzergaha doğru yola çıktık.
İlk bölge olarak yeşilvadi olarak bilinen Şilenin adı gibi güzel olan bölgesinden etaba giriş yaptık.Bu etap off-road yarışlarında da kullanılan bir etaptır.Fakat bu bir tanışma gezisi ve ekipde az donanımlı araçlarda olduğu için ben etapda biraz kısaltma yaptım.
Not: Bu arada kendine ve aracına güvenen ofroad cu arkadaşları etabın DELİKANLI bölümüne görürebilirim. 8) 8)
Daha öncede söylemiştim,ekipde donanımlı araçlar da olduğu için,diğer az donanımlı araçları zorlamadan ve riske atmadan biz ağar abiler olarak küçük bir aksiyon yapalım dedik.Rsimlerde herzamanki gibi belli olmasa da çıkılan ve inilen yerin eğimi konusunda az çok fikir sahibi olabilirsiniz.
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)
Birçoğumuz yaşamıştır,görüntüde çim fakat altında bataklık olan yere bizde girdik ve sonuç olarak çift makarayla(doğal olarak)daha fazla gömülmeden kurtulduk.