Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergunucyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,111
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

Sağ olun birdahaki gezi konaklamalı olsa nasıl olur. Gerçi Ergün hocam bizi çözdü ailecek heryerde kalabiliyoruz anfibius gibi.Seviyoruz biz toprağı, çamuru, denizi

Etiketler

Gerçekten çok güzel bir geziydi.aramıza yeni katılan arkadaşlarıma hoçgeldiniz diyorum.bizim kahrımızı çeken TOTAL ŞİLE PETROL CEM IŞIK Dostuma,da çok teşekkürler.son anda yaşanan olumsuzluktan ERSUN Arkadaşımada geçmiş olsun diyorum.ersun lastiği benim arabayla beraber bıraktım.Herşey için tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

SAYGILARIMLA

serkanbirinci etbı rahat geçtik yemek bölümüne benzin istasyonuna girmek isterken yolların ortasındaki beton kanala ters askıda kalacak şekilde girince hemen arazi vitesine sert takınca vites kolu pimi yerinden kurtuldu arazi vitesi takılı kaldı kimseyi bekletmek istemedik.. benzin istasyonunda vites kolunu söktüm kol piminden kurtulmuş ayarlayıp taktım düzelttim olayı hallettik fakat zaman aldı ekibe birdaha yetişemezdik geri döndük
eksperoto' Alıntı:
hasan abi hayırdır niye erken gittin
suat abi sende resimler yokmu

i13.jpg

esnafbilir tayfası olunca problemler sinek vızıltısı gibi geliyor

pancarmotorcu' Alıntı:
serkanbirinci etbı rahat geçtik yemek bölümüne benzin istasyonuna girmek isterken yolların ortasındaki beton kanala ters askıda kalacak şekilde girince hemen arazi vitesine sert takınca vites kolu pimi yerinden kurtuldu arazi vitesi takılı kaldı kimseyi bekletmek istemedik.. benzin istasyonunda vites kolunu söktüm kol piminden kurtulmuş ayarlayıp taktım düzelttim olayı hallettik fakat zaman aldı ekibe birdaha yetişemezdik geri döndük

Çok keyifli bir gezi olmuş. Resimlerin devamını heyecanla bekliyorum.

ben nazara inanmazdım ama bu gezide ersun abinin arabasının başına geleni görünce inanmaya başladım , gezinin başlama noktasından sonuna kadar hepimiz ersun abinin arabasına ne güzel araba ne mükenmel araba aaaa o da varmış aaaa bu da varmış en son kahve makinasının olduğunu da görünce nazar ettik arabayı , tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

bu gezinin baştan sona her aracı ve her pilotu analiz ederek parkur seçen ve hepimizi bir baba edasında sağ sağlim evimize ulaştıran tuğsan hocama da teşekkür ederim.

hasan abide ufak bi kasma yüzünden gurubun hızını kesmemek içim özverili davranmasıda başka bi abilik.

en son olarak suat abinin çekiciyi çekerken çekici arkadaşın arkasından sellektör atarak yavaşlamasını istemesi ama suat abinin ( ben çok keyif aldım daha da gaza bas ) algılaması ve çekici arkadaşın arabadan indiğinde surat ifadesi harikaydı.

gerçi hakkını yememek lazım çekici arkadaşada burdan sonsuz teşekkürlerimizi iletmek lazım.

Arkadaşlar hepinizle tanıştığıma memnun oldum. Gezinin son bölümünde yaşadığımız talihsizlik bu olayın bir parçası. Mesajlarınız için teşekkür ederim. Tuğsan'a biraz fazla yük olduk. Suat baba çekiyici savura savura parkura sokmasaydı o çekici kolay kolay gelmezdi :smiley: Can'ın çektiği resimler 330 tane. o yüzden cd yapıp perşembe günü Vecih Usta'ya bırakırım. Hepinize bol çamurlu günler...

Öncelikle sanal ortamda sohbet ettiğim,büyüklerim ve yaşatlarımla tanışma fırsatı bulduğum için çok memnunum.Ersun abi sana çok geçmiş olsun tekrardan,yük olmak cümlesini birdaha duymak istemiyorum lütfen.Hayatımda bu kadar üzülerek birine yardım etmemiştim.Ayrıca hala o aracı o halde nasıl o dik rampadan çıkardı benim ufaklık anlamadım.Ama kardeşine yardım etmek hırsıyla olsa gerek iyi çektik.Umarım enkısa süre toparlasın abi.Resimlerin formatını küçültüp enkısa zamanda yükleyeceğim.Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR