Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergunucyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,101
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

İkinci resmin en solundaki araç foto montaj değildir. Sevgili Adem abimizi herkez bilir.Malum insan Şileli ve off-road cu olunca birçoğumuzun karşısına aniden çıktığı gibi yiğenleriyle off-road turu yaparken karşılaştık ve tabiki bırakmadık.

Toyota gezisi 2009 121.jpg

Toyota gezisi 2009 122.jpg

Toyota gezisi 2009 123.jpg

Etiketler

Suat abi canı sıkılınca biraz hareket olsun diye coştukca coştu.Bu arada o görüntüyü yakalıyamadım ama şilede petrol buldu bilginize. 8)

Toyota gezisi 2009 135.jpg

Toyota gezisi 2009 136.jpg

Toyota gezisi 2009 137.jpg

süper bir etkinlik olmuş arkadaşlar tebrikler diyorum resimlerin devamını bekliyoruz :smiley:

Gercekten yakısmıs... Toyota cı dostların beklediğine değmiş; çok güzel, dolu dolu bir gün olmuş...

Tebrik ederim. :smiley:

amiral gemileri sahnedeki yerlerini almışlar...

jeepten sonra en beğendiğim marka olan toyota ların gezisi çok güzel olmuş...

merak ettiğim o rampayı (fotodan pek anlaşılmasa sonu baya dik gibi geliyor) sadece 3 araç mı çıkabildi ?

görsellerin devamını bekliyoruz...

Sonrada gene ağar abiler ormana daldık,bu görüntülerden sonra malesef fotoğraf makinasının pili bitti.Ayrıca daha önce söylemiştim,inanılmaz derecede bataklık olan bir yere girdik.Ama ekip ve donanım full olunca sorunsuzca diğer arkadaşların yanına geri döndük.Bu arada Hilux dediki ya hep ya hiç,bizde sizlere bahsettiğim sentetik vinç halatını deneyelim dedik ve arkama takarak onuda bataklığa kadar getirdik.Tabiki aynı şekilde döndük.

Yeri gelmişken bahsetmek isterim,gerek Hilux olsun,gerekse akşam sıkıntılı anlar yaşayan Ersun beyin fj80 i çekerken(özellikle dik rampada)araçların tek başına zorlandığı yerleri bu özel halat sayesinde sanki arkamda araç olmadan çıktım.Bende fotoğrafları yok ama yükleyen arkadaşlar olursa çekilen aracın durumu,yokuşun dikliği size bu halatın faydasını gösterecektir.

Toyota gezisi 2009 140.jpg

Toyota gezisi 2009 141.jpg

Toyota gezisi 2009 145.jpg

Öndercim,o rampayı 4 araç çıkabildi,sebebi her açıdan donanımlı olmaları.Dereceye bakamadım ama 40 derece civarıydı ,fotoğraflarda belli olmuyor. 80 kasa 2 adet,100 kasa ve 60 kasa olmak üzere toplam 4 araç çıkabildi.

Herkeze tekrardan sonsuz teşekkürler,bendeki fotoğraflar bukadar.Ama diğer ekip arkadaşlarımda da makinalar vardı,özellikle İsmail beyin eşi sürekli çekim yapıyordu.Artık seyir moduna geçebilirm.Saygılar.

Toyota gezisi 2009 142.jpg

Toyota gezisi 2009 143.jpg

Toyota gezisi 2009 144.jpg

tugsan75' Alıntı:
Öndercim,o rampayı 4 araç çıkabildi,sebebi her açıdan donanımlı olmaları.Dereceye bakamadım ama 40 derece civarıydı ,fotoğraflarda belli olmuyor. 80 kasa 2 adet,100 kasa ve 60 kasa olmak üzere toplam 4 araç çıkabildi.

tuğsan bu foto olayı insanı çok yanıltıyor. deli gibi debelendiğimiz zar zor çıktığımız yerin fotosuna bakınca " burada mı takıldık biz, otoyol gibi alan " diyesi geliyor insanın...

ama rampa sağlam, yerde çamur olunca donanım şart ;)

paylaşım için teşşekkürler resim ve video ları bekliyoruz

Enson yüklediğim resimde (arkamda Hilux olan) yer mesela,fotoğrafda nekadar basit duruyor ama buzdan beter ve ilerledikçe iyice gömüldük.Tam bir bataklıkdı.Araçların hiç bir fonksyonu çalışmadı.Sadece makaralar(2 adet düşünün)+vinç sayesinde çıkabildik.Hatta kendisine teşekkür edeyim(Eko / Burak)arkamda getirmeseydim,hepimizi yaza alırdınız.Hiluxu sabit nokta yaptım,ben çıktım ve sonra diğerleri.Fotoğrafları yüklerlerse arkadaşlar göreceksiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR