Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergunucyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,101

Etiketler
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

sevgil arkadaslar cıktıgınız rampa babaanne rampasından farksız ama siz ustesinden gelmissiniz tebrik ederim bende video bekliyorum ;D ;D

cift makara olayını bize daha net gorebilecegimiz bir fotografla gosterirseniz daha iyi anlamıs oluruz tekrar tesekkurler

Herkese Selam...
Bu gezide olmaktan çok keyif aldım herkese teşekkürler. ;D

Güzel ve keyifli bir gezi oldu ersun abiye'de tekrardan geçmiş olsun yeni abilerle tanışma fırsatım oldu emeği geçen herkeze teşekkürler inşallah tekrar böyle güzel geziler olur SAYGILAR...

Etaplar mükemmel, Toyota'lar daha da mükemmel. Keyifli bir gün geçirdiğiniz belli. Ben de fotoğrafları keyifle izledim.

OffRoader-EB' Alıntı:

Bizim gibi ağır olan araçları çekerken,vinçlerimiz nekadar kuvvetli olsada,makara sistemi sayesinde,hem daha rahat hemde zaman açısında kısa sürede çekim yaparsınız.Vincinizide uzun ömürlü kullanırsınız.Her iki aracın arasına koyduğunuz makakara sayısı çekme kapasitenizi x2 yapar.

4. SAYFANIN BAŞINDA GÖRBİLİRSİNİZ. Daha detaylı resim varsa yüklenecektir.

selamlar herkese gülay hanım fotoların devamını bekliyoruz biz araya girmeyelim
yüklemeye devam lütfen :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR