Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,419
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Şu an Gear one kanalında amcanın biri VX100 e lastik yaktırıyor.
Spor arabalar gibi sipin attırıp patinaj çektiriyor.
Nasıl beceriyorsa lastiklerde kıvılcımlar çıkıyor ;D

Etiketler

Akaryakıt fiyatları basında yeterince ele alınmadıktan sonra hiçbirşey olmaz, her artışta konuşmaya devam ederiz kendi aramızda :D

İlk sorunu pompada yaşicaksin. sonrakide varsa turbo
gaz yagini bilmiyorum. ama yanik yag kullananlar var. Bitkisel mazot zaten yasal tabi arabana kiyabilirsen.

Sonuç bölümünde, bu yakıtların kullanımıyla uzun vadede motorda ne etkiler yapacağının incelenmesi henüz yapılmamış gözüküyor.
Bence buna dikkat edin.

simurg2' Alıntı:
arkadaşlar şu siteye bakarsanız deneyleri yapılmış yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.obitet.gazi.edu.tr/makale/Makaleler/2.pdf

Günaydın..

Yeni yılın ilk iş günü... herkeze hayırlı işler.. :smiley:

100 birtek o işe yarar zaten buraya 10 tane video korum yanci 100 leri gösteriken.
amaç belli kardeşimmm tipitip arazi için 80 cadde için 100 yapti. Arada kalanlarada 105 olay budur.

Basında yer almayışının sebepleri hakkında tahmin yürütülebilir. ;)
Ama yinede basının ilgisini çekecek aktiviteyle ses duyurulabilir.

hsbasar' Alıntı:
Akaryakıt fiyatları basında yeterince ele alınmadıktan sonra hiçbirşey olmaz, her artışta konuşmaya devam ederiz kendi aramızda :D

RedlinE' Alıntı:
100 birtek o işe yarar zaten buraya 10 tane video korum yanci 100 leri gösteriken.
amaç belli kardeşimmm tipitip arazi için 80 cadde için 100 yapti. Arada kalanlarada 105 olay budur.

günaydınlar ,bir geziye gelde kendi gözlerinle gör canim cadde için yapılan 100 ün neler yaptığını ,tabi arkamdan gelmeye torkun yetersee ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

canım benim bendeki makine turbo dizel çaglar bu tork egrilerini bir koysana siteye kankan gorsun.
Bu arada eft bilgilerini aliyim ABİCİM ozelden msj attik. vazmi geçtin yoksa..

sedat kartepenin canli goruntusu

az once kepceyle açtilar.

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler aracında benzin yerine gaz kullananda bir şekilde arabasına kıyıyor(şeklinde düşünülebilir kimi tüketiciler tüpten hiç haz etmezler benzinle devam ederler ceplerine kuvvet) ben şöyle düşünüyorum kendi aracımı kastederek düz dizel her şartta ve hertürlu yakıtla çalışşın diye yapılmamışmı bu araç eğer pompa yada başka herhangi parça sadece rafineriden çıkan temiz vergilendirilmiş kutsal mazotla çalışıyorsa biz bu düz dizelin zahmetini niye çekiyoruz yanlışsam düzeltin

RedlinE' Alıntı:
canım benim bendeki makine turbo dizel çaglar bu tork egrilerini bir koysana siteye kankan gorsun.
Bu arada eft bilgilerini aliyim ABİCİM ozelden msj attik. vazmi geçtin yoksa..

sedat kartepenin canli goruntusu

az once kepceyle açtilar.

müco bildireceğim direkt arkadaşın hesabını sana bugün öğlen ,vazgeçmek olurmu o iş bitti bil ;)

Erkan bey haklisiniz. Düz dizelse benden daha az sorun yaşicaginiz kesin. tek derdiniz pompa vede duman olacaktir. Bu birazda yaptiginiz km alakali azsa riske girmeyin derim. Pompayi açtirmaniz kapatmaniz 300/500 Size kalmiş.
Ben benim pompayi açtirdim. Bende öyle bir merak vardir. Yeni aldigim ikinci el ne varsa açar içini bakarim. Pompa orjdi biz soktuk ilk iyikinde sokmusuz içinde donen bir elaman varya o aşinmiş degiştirdim. Ama pompadaki parçalari vede içini gorsen kullanmazsin. Yeni pompalar hak getire yaninda..
Bu arada bizim pomplar yildiz pompaymiş normal mazotla çalişiyorki ben euro almiyorum. Pompaçi bu pompanin degerini bil yolda kalirsan işe içine git demişti. Taktir senin kardeşim.

cihan abi 100 un yeni fotograflarını bekliyoruz, yeni portbagaj ve çadır ile :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR