Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,403

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
Sedat napiyosun kardeşim olan var olmiyan var. Adama sattiracaksiniz 100
koysana onun dirifinide aracin yapilma amacini gorelim.

sabah kahvaltı yaparken televizyonda gördüm, adam lastiklerden kıvılcım çıkartıyordu VX100 ile.
motor inanılmaz güçlü

RedlinE' Alıntı:
Sedat napiyosun kardeşim olan var olmiyan var. Adama sattiracaksiniz 100
koysana onun dirifinide aracin yapilma amacini gorelim.

müco zaten satılıkta, ama ,hurdalıktan gümrükten,sağlk bakanlığından, askeriyeden, özel harekattan değil canım ,direkt sahibinden olunca biraz tuzlu oluyor , korkuyor insanlar ;D ;D ;D ;D,

cihanülker' Alıntı:
müco zaten satılıkta, ama ,hurdalıktan gümrükten,sağlk bakanlığından, askeriyeden, özel harekattan değil canım ,direkt sahibinden olunca biraz tuzlu oluyor , korkuyor insanlar ;D ;D ;D ;D,

halbuki tam tersi, o saydığın yerlerden alıp arabayı seninkinin düzeyine getirmeye çalışınca daha çok para gidiyor.
En basit örnek benim FJ40 ucuz diye köy hizmetlerinden aldım adam edene kadar 20 000 lira harcadım, keşke sahibinden bir tane alsaydım.

Hey yavruya bak .. benim land bile yavru kalır yanında ;D ;D

46_inch.jpg

olay ne 100 nede 80, işin sırrı prado da galiba. Dakar a katılan Toyotaların sayısına bir bakın

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45653.0;topicseen

arkadaşlar biraz geç olsada hepinize iyi seneler , sağlık , mutluluk ve kazasız belasız bir senedilerim hepinize.

ayrıca az önce okuduğum bir konuyuda sizlerle paylaşmak isterim HİLÜX umu onure etmek için :smiley:

Bir bilgi de ben ekleyeyim. 2010 Dakar'a Otomobil gurubunda kayıt yaptıran araç sayısı 140. Bu araçların 36 adedi ise Toyota marka. Her ne kadar Eurosport yarışın popüler modifiyeli araçlarını gösteriyor olsada arkada modifiyesiz koşturan Toyota'lar da var. Katılan Toyota'ların dağılımı şöyle;
200 seri 3 adet
100 seri 3 adet
80 seri 1 ad.
120 seri (Prado) 10 adet
Hilux pikap 13 adet
FJ Cruiser 4 adet
Tacuma 1 ad.
Tundra 1 ad.

Arkadaşlar bu arada İstanbul/Anadolu yakasında kiralık daire bakıyorum. Maalesef taşınacağım. :'(
Bildiğiniz iyi bir ev ve evsahibi varsa aklınızda olsun.

Çağlar merhaba,ben hala şu Egr siparişini veremedim biliyormusun.Buradaki servisle aram iyi ama adamlar arıza tespiti yapmadan sadece valfi getirtmek istemiyorlar.

e söyledim sana uğraşma kimseyle.

parça no 25870-66010 EGR VALFİ

tem servis suat levent

Atatürk Oto Sanayi Sitesi 1.Kısım B Blok No:318

Maslak/İstanbul

Telefax: 0212-346 28 65
Telefon: 0212-346 28 66
GSM: 0535-886 62 75

info@temservis.com

benim lamba onu taktığımdan beri yanmadı 1500 civarı km.yaptım.

arkadaşım yaptı arıza tespitini dersin sizin servise ;D ;D

arıza P0401 KODU

sorun :EGR sensor devre hatası

olası çözümler: egr hortumlarında kaçak, egr diyaframı yırtık, egr switch bozuk (çok düşük ihtimal)

selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR