Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,419

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

mücahit bey ilk önce cevabınız için teşekkürler kimse aracının arızalanmasını istemez tabiki (ayrıca pompa olayına gelince bende bir baktırsammı acaba diyede bir kurt düştü içime )ucuz yakıt daha çok dağbayır gezmek demek benin için bir depom 200tl doluyor onuda ayda bir fulleye biliyoruz malum birde ayda bir araca ufaktefek eklemeler tamırler oluyor 250 tl masrafı var koca oğlanın yakıt masrafını azaltabilirsem daha çok gezer dolaşırız diye düşündüm araçlarımız çok yakmıyor yakıt çok pahalı 3400cc araç km 250-300 yakacak tabı ben aracımızın böyle bir özelliği var ise (yanı gazyağı yakma)bunu değerlendirmek istedim.Arkadaşların değerli zamanını aldıysam kusura bakmasınlar

Cihab abinin makineyi koycaktim ama olmadi
bit işlem resmini nasil jpeg yaparim.

Hocam eger biri elini taşin altina koyup 3/5 bin km yaparsa sorunsuz. forum ona mınnentar kalir. Ama o delikanli kim?
Dostum kimseninde vaktini çalmiyosun amaçimiz paylaşmak degilmi burda

RedlinE' Alıntı:
Cihab abinin makineyi koycaktim ama olmadi
bit işlem resmini nasil jpeg yaparim.

Hocam eger biri elini taşin altina koyup 3/5 bin km yaparsa sorunsuz. forum ona mınnentar kalir. Ama o delikanli kim?
Dostum kimseninde vaktini çalmiyosun amaçimiz paylaşmak degilmi burda

en basit yolu paintte açıp farklı kaydet diyerek jpeg secmek.. kalite kaybı olur ama..
photoshop varsa daha iyi olur..

Cihan abinin aracinin yeni hali arkadaşlar

111.jpg

err.jpg

ne yazikki 80 ler sadece camurda yapiyor bu hareketleri sıngapulunun nacizane bir videosu vardi.

RedlinE' Alıntı:
ne yazikki 80 ler sadece camurda yapiyor bu hareketleri sıngapulunun nacizane bir videosu vardi.

Sadece çamurda değil kar da da yapar seninki

http://www.youtube.com/watch?v=objSXleYCTc

Arkadaşlar şakalaşırken birbirimizi vurmayalım. Land cılar var etrafta ;D ;D ;D

yanda kalmadi canim
bizar sikinti yaratti ama sumuklu bocek gibi kendi kendini tamir etti. 13,8 le girdim İstanbula

Sedat napiyosun kardeşim olan var olmiyan var. Adama sattiracaksiniz 100
koysana onun dirifinide aracin yapilma amacini gorelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri