Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,434
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

THE FARUK' Alıntı:
Satılık 1984 Land Cruiser FJ40
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40321.0

İyi akşamlar..
Sedat kardeşim hayırdır..neden satıyosun aracını..

Faruk bey, bana daha rahat uzun yol gidebileceğim, geniş bir araç lazımdı. Aklımda VX80 veya Discovery 1 almak vardı.
Yaklaşık 1.5 ay kadar önce bir Discovery aldım.

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
sedatçım hayırlı satışlar , kardeşim iyi seneler

Teşekkür ederim Cİhan, seni dinledim bak yine. Barları satışa çıkardım, G4 bağaj yaptıracağım ;D
Sanada iyi seneler diliyorum.

hsbasar' Alıntı:
Teşekkür ederim Cİhan, seni dinledim bak yine. Barları satışa çıkardım, G4 bağaj yaptıracağım ;D
Sanada iyi seneler diliyorum.

valla en iyisini yapıyorsun emin ol, bende ahmet abinin yanındaydım ,port bagajı ve çadırı değiştiriyorum ,yeni daha büyüğünü yaptıracağım , eskisinide satacağım komple

hsbasar' Alıntı:
Faruk bey, bana daha rahat uzun yol gidebileceğim, geniş bir araç lazımdı. Aklımda VX80 veya Discovery 1 almak vardı.
Yaklaşık 1.5 ay kadar önce bir Discovery aldım.

Discovery Hayırlı olsun kardeşim..

cihanülker' Alıntı:
valla en iyisini yapıyorsun emin ol, bende ahmet abinin yanındaydım ,port bagajı ve çadırı değiştiriyorum ,yeni daha büyüğünü yaptıracağım , eskisinide satacağım komple
[/quote

Cihancan sağ salim dönmüşün ankaraya sevindim kardeşim.. :smiley:

http://www.sahibinden.com/cok_ozel_bir_arac-72WQQaXQQ20049838WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva
aletler satışa çıkmaya başladı, güzel alet

heytem bey bende takıp ediyorum sizinde dikkatinizden kaçmamış aletler çok temizmiş söyleyenlerin yalancısıyım toyota farkını belliediyor birde piyasada yok olunca fiyat uçmuş

cihanülker' Alıntı:

Seninki güzeldi ama eminim Ahmet ustayla daha da güzelini yaparsınız.

THE FARUK' Alıntı:
Discovery Hayırlı olsun kardeşim..

Teşekkür ederim Faruk bey, sizin içinde güzel bir 100 kasa diliyorum.

RedlinE' Alıntı:
Aynen susluyor ekliyor fiyatida katliyor. Bence satilsaydi ugraşmazdi böyle

Satılmasını istemiyorlarki, sadece piyasa araba görsün diye.
Arabasını detaylı toplayıp, tonlarca para harcayan bir abmiz aracını satışa koymuştu.
Daha binmeden neden satıyorsun dediğimde, piyasa araba görsün demişti. ;)

yanasıp harıcınde sedatın bır arkadası arac almıstı zannedersem ama oda boyle dolu degıldı muhabbetı gecmıstı.
arac o gurupdan o kesın km ve ıc dızanynı onu gosterıyor.

Arkadaşlar günaydın,

yeni yıla girdik, herkese hayırlı olsun da, akaryakıt fiyatları aldı başını yürüyor. İşin ilginç yanı kimseden ses seda yok. Kimse şikayetçi değil galiba :(
Var mı toplu bir protesto?

arkadaşlar haklısınız akaryakıt fiyatları aldı başını gitti siteye girmeden önce internette aracım dizel olduğu için biraz araştırdım belki bilsi olan vardır 3B DİZEL motor aracımda mazotla beraber gaz yağı karışımı kullanmak istıyorum sitede 300td defenderların sıvı yağla kullanıldığı hatta mazot yağ karışımı yapıldığını okumuştum birde afrikaya safarı turuna çıkan bir alman vatandaş motin yerine tum seyahatı boyunca gazyağı kullandığını falan yazmıştı
1.Daha önce sitede kullanan arkadaş varmı

arkadaşlar şu siteye bakarsanız deneyleri yapılmış yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.obitet.gazi.edu.tr/makale/Makaleler/2.pdf

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR