Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,434
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
peri bacasinin tepesine çikmiş resim isterizzz.

Mücahitcan güldürdün beni.. ;D ;D ;D

Bu tebessüm sana yeni yılda Para ve mutluluk olarak dönsün budur benim dileğim.. :smiley:

Etiketler

arkadaşlar ,ntalyadan selam dün antalyaya geldim ,bugün sabah 7 de evden çıkarak heytem abiyide otelden aldık ,barborosla beraber,sonrada ocak ayında ki kamp rotasına baktık ,değişik bir rota çizdik ,su geçişleri ,kaya geçişleri ufaktan ve kum geçişleri olan toplam 29 km bir yol ,sonrada kamp alanı , ;D ;D ;D ;D, hava süperdi dönüş ahmet abinin dükkana ,öğlen yemeği için sağol ahmet abicim , bu rotaya faruk abi ve ahmet abi bakacaklar süper , fotola r pazartesi geliyor ;) ;) ;) ;) kemerden sevgiler ,mutlu yıllar

2000 model land cruiser VX100 aracım var. Asfaltta minimum ses yapıp çamurda ve karda performanslı lastik onerebilirseniz sevinirim

Gokalp' Alıntı:
2000 model land cruiser VX100 aracım var. Asfaltta minimum ses yapıp çamurda ve karda performanslı lastik onerebilirseniz sevinirim

coopır stt öneririm arkadasım üzerine tanımam
lant cuıser kullanıcısı olarak

CDM-SUBARU' Alıntı:
Vay vay vaayyyy Faruk abim ;D
Patlaşmışsın yine bombayı ;D

Süper bir yılbaşı operasyonuydu erkancan..

Yanlız peri bacaları sit alanı olduğundan jandarma mudehale etti.. ;D Yasakmışş. ;D ;D ;D ;D

Ama yinede yapıcamı yaptım ;D ;D sizler içinde kadeh kaldırdım .. ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar ,ntalyadan selam dün antalyaya geldim ,bugün sabah 7 de evden çıkarak heytem abiyide otelden aldık ,barborosla beraber,sonrada ocak ayında ki kamp rotasına baktık ,değişik bir rota çizdik ,su geçişleri ,kaya geçişleri ufaktan ve kum geçişleri olan toplam 29 km bir yol ,sonrada kamp alanı , ;D ;D ;D ;D, hava süperdi dönüş ahmet abinin dükkana ,öğlen yemeği için sağol ahmet abicim , bu rotaya faruk abi ve ahmet abi bakacaklar süper , fotola r pazartesi geliyor ;) ;) ;) ;) kemerden sevgiler ,mutlu yıllar

Cihancan..
Pazar günü dönüyorum kapadokyadan..
Umarım terketmezsin antalya yı ;D ;D ;D

Ahmetcan,sen ve ben alırız barbaros enişteyide bir son keşif yaparız kardeşim..

THE FARUK' Alıntı:
Cihancan..
Pazar günü dönüyorum kapadokyadan..
Umarım terketmezsin antalya yı ;D ;D ;D

Ahmetcan,sen ve ben alırız barbaros enişteyide bir son keşif yaparız kardeşim..
her daim ;D ;D ;D

Arkadaşlar ilan panosunda 3 adet ilanım bulunmaktadır. İhtiyaç sahiplerinin bilgisine.

Toyota LC FJ70 ön sinyaller
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42429.msg448733#msg448733

Satılık tavan barları
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45643.msg503475

Satılık 1984 Land Cruiser FJ40
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40321.0

Satılık 1984 Land Cruiser FJ40
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40321.0
[/quote]

İyi akşamlar..
Sedat kardeşim hayırdır..neden satıyosun aracını..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR