Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
haklısın tabi gün geçtikçe artıyor çeşitlilik ve fiyat düşüyor. bende eğer discovery2 parasına turbo dizel bir toyota land cruizer bulsam bende alırdımda, hem benzinli lpg li alıp hemde üste 1,5 kat fazla para vermek istemedim. yoksa toyotanın üstün tarafları tartışılmaz. aslında Jeep lerdede sevdiğim yanlar var LR lardada, toyota lardada çok param olursa böyle giderse hepsinden bir tane alıp yanyana dizicem ;D
cihanülker' Alıntı:bak defender, parça fiyatları ucuz olabilir ama disco 2 öyle değildi , halada ucuz değildir tahminim bakma sen bu yükseltme kitleri filan daha son 2-3 senedir var ,ilk zamanlar hiç bir aksesuarı yoktu ,bazı parçaları bile yoktu, kapı fitili için 2 ay beklediğimi bilirim ,sunroof motoru için 1 ay ,vb gibi ve fiyatlarda çok ucuz değildi ,meşhur three amigos lambalarını yakan beyin fiyatı kaç para dersiniz ,5500 tl cik ,vallla ben çok çektim şansızdım galiba
haklısın tabi gün geçtikçe artıyor çeşitlilik ve fiyat düşüyor. bende eğer discovery2 parasına turbo dizel bir toyota land cruizer bulsam bende alırdımda, hem benzinli lpg li alıp hemde üste 1,5 kat fazla para vermek istemedim. yoksa toyotanın üstün tarafları tartışılmaz. aslında Jeep lerdede sevdiğim yanlar var LR lardada, toyota lardada çok param olursa böyle giderse hepsinden bir tane alıp yanyana dizicem ;D