Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,704
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Size de teşekkürler Sedat bey.

hsbasar' Alıntı:
Şenol bey ortalama 20 lt/100 km gibi düşüneblilirsiniz.
Otoyola çıkınca biraz azalır, üzerine yük koyup şehir içi gezerseniz biraz artar.
Malümunuz, tüketim kullanım tarzı, yeri ve yüke göre çok deişiyor.

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Cihan bak arkadaş tam senin dediğin gibi yapmış
Ben böyle yapsam ilk gün jelicanları götürürler ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

sedatçım dönüp dolaşıp geleceğin nokta bu ,sen en iyisi baştan yap bitir bir kerede bomba gibi olur ,çok güzel ,bu resimleri kaydette kopyalarız ;D

arkadaşlar şu konuya bir omuz atında ,işi bitirelim ,şu anda 950 tl deymiş hala ,1350 yapıyorum birazdan ,kızımız genç hayat dolu ,sevindirelim kızımızı,kardeşimizi, rakam ufakta olsa ,hareketlendirelim ,sizden rica ediyorum ,haydi toyotacılar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43985.60
;) ;) ;)

neyse toyota başlığınada LR discovery fotografını koyduk ya bir bahane ile ;D çok şık araçmış allah sahibine bağışlasın ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar şu konuya bir omuz atında ,işi bitirelim ,şu anda 950 tl deymiş hala ,1350 yapıyorum birazdan ,kızımız genç hayat dolu ,sevindirelim kızımızı,kardeşimizi, rakam ufakta olsa ,hareketlendirelim ,sizden rica ediyorum ,haydi toyotacılar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43985.60
;) ;) ;)

Selamlar arkadaşlar..

Cihancım yeni haberim oldu.. enişte uyardı beni..benim adımada ne düşüyosa karar verebilirsin kardeşim.. şu kadar demen yeterli

Tempus' Alıntı:
neyse toyota başlığınada LR discovery fotografını koyduk ya bir bahane ile ;D çok şık araçmış allah sahibine bağışlasın ;D

Ne güzel hazırlamışlar, sade ve zarif, herbir parça aracın üstüne tam oturmuş.

Tempus' Alıntı:
Çaktırma :smiley: bi bahaneyle arazi aracı görmüş olsunlar :smiley:))

yunus bager' Alıntı:

çok şık üstelik fabrikadan çıkmış hali gibi nerdeyse, lastikleri değiştirip portbagaj takıp çöle vurmuşlar ;D
hemde bir toyota nın yarısı kadar yakıyordur ;D

yunus bager' Alıntı:

haa aman çok gördük biz o arazi aracı görünümündeki ,sanayi canavarlarını ,bütün sanayi zengin oldu be, bu marka yüzünden ,ama sanayiye katkısı paha biçilemez bu arazi taşıtlarının ,doğru söylüyorsun kullandığım araçlar içinde ilk defa böylesini gördüm valla , ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
haa aman çok gördük biz o arazi aracı görünümündeki ,sanayi canavarlarını ,bütün sanayi zengin oldu be, bu marka yüzünden ,ama sanayiye katkısı paha biçilemez bu arazi taşıtlarının ,doğru söylüyorsun kullandığım araçlar içinde ilk defa böylesini gördüm valla , ;D ;D ;D

tamamda şimdi LR da 3 kere bozulsa bir parça 3 kere değiştirsen toyota da 1 kere bozulsa değiştirsen o 3 ünden pahalıya gelir ;D

Tempus' Alıntı:
çok şık üstelik fabrikadan çıkmış hali gibi nerdeyse, lastikleri değiştirip portbagaj takıp çöle vurmuşlar ;D
hemde bir toyota nın yarısı kadar yakıyordur ;D

td5 kaç litre mazot yiyor acaba kürşatçım ,bi yazsana ,ama sakın 9 litre yazma valla billa yemezler ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
td5 kaç litre mazot yiyor acaba kürşatçım ,bi yazsana ,ama sakın 9 litre yazma valla billa yemezler ;D ;D ;D ;D ;D ;D

valla istanbuldan adana ya 1 depo ile gittim ;D
900 küsür kilometre yaklaşık 250 ytl civarı tutuyordu o zaman ve ekonomik limitlerede çok bağlı kalmadım ;D
tüplü olsa araç 4 kere durmak lazımdı yolda ;D

Tempus' Alıntı:
tamamda şimdi LR da 3 kere bozulsa bir parça 3 kere değiştirsen toyota da 1 kere bozulsa değiştirsen o 3 ünden pahalıya gelir ;D

bak defender, parça fiyatları ucuz olabilir ama disco 2 öyle değildi , halada ucuz değildir tahminim bakma sen bu yükseltme kitleri filan daha son 2-3 senedir var ,ilk zamanlar hiç bir aksesuarı yoktu ,bazı parçaları bile yoktu, kapı fitili için 2 ay beklediğimi bilirim ,sunroof motoru için 1 ay ,vb gibi ve fiyatlarda çok ucuz değildi ,meşhur three amigos lambalarını yakan beyin fiyatı kaç para dersiniz ,5500 tl cik ,vallla ben çok çektim şansızdım galiba

Tempus' Alıntı:
valla istanbuldan adana ya 1 depo ile gittim ;D
900 küsür kilometre yaklaşık 250 ytl civarı tutuyordu o zaman ve ekonomik limitlerede çok bağlı kalmadım ;D
tüplü olsa araç 4 kere durmak lazımdı yolda ;D

valla bende 77 lt tank var ,doldummu yaklaşık 400 km gidiyor ,aşağı yukarı seninle aynı yakıyor 300 tl civarı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR