Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,704
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hsbasar' Alıntı:
Gitme kardeş, ben gidesin diye demedim, hepimiz burdayız dedim. ;)

zaten Sedat da toyotacı görünümlü LR ci. ;D Cihan LR ci iken aracı pert ettiğinden toyota cı olmuş hepimiz kardeşiz ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
zaten Sedat da toyotacı görünümlü LR ci. ;D Cihan LR ci iken aracı pert ettiğinden toyota cı olmuş hepimiz kardeşiz ;D

kürşat valla aracı pert etmedimde beni çok üzdü ama gerçekten piyasada bulunabilecek nadir temizlikte araçlardan biridir benim sattığım td5 ,km sinde düşürülme,oynanma ,vuruk darbe ,boyo filan yoktu,hatta eski sahibi satacakmış aracı ;)

cihanülker' Alıntı:
kürşat valla aracı pert etmedimde beni çok üzdü ama gerçekten piyasada bulunabilecek nadir temizlikte araçlardan biridir benim sattığım td5 ,km sinde düşürülme,oynanma ,vuruk darbe ,boyo filan yoktu,hatta eski sahibi satacakmış aracı ;)

LR bu ya darbelisi de olsa şase,motor,şanzıman sağlamsa sorun yok ;D toyota olsa her parçası bir hint otomobili parası ;D

Valla şahaneymiş dediğin gibi. İnternette şafak saymak ta başka olur heralde ;D

hsbasar' Alıntı:
Ne güzel bir askerlik bu böyle ;D, benim annem dirseğimdeki yaraları görünce nasıl ağlamıştı.

arkadaşlar şu konuya bir omuz atında ,işi bitirelim ,şu anda 950 tl deymiş hala ,1350 yapıyorum birazdan ,kızımız genç hayat dolu ,sevindirelim kızımızı,kardeşimizi, rakam ufakta olsa ,hareketlendirelim ,sizden rica ediyorum ,haydi toyotacılar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43985.60

Cihan bak arkadaş tam senin dediğin gibi yapmış
Ben böyle yapsam ilk gün jelicanları götürürler ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

LandRoverDiscoI-EXP-1.jpg

LandRoverDiscoI-EXP-2.jpg

çağlar' Alıntı:
yav babalar arkaya (demir tampona) park sensörü taksam ayıp olurmu diyorum ;D ;D ;D ;D ;D

(kınamayın beni göremiyom arkayı parkederken)) ;D ;D ;D

dikiz aynasi kamera oluyor kamerasiyla beraber takim halinde ortalarda birsey yok.
ebayda var.
benimde arkada kamera var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR