Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,413
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
mesut bey ve izmit grubu tabiki coğrafyaya ve o bölgenin şartlarına daha hakim.
saolsun gayet net ve güzel açıklayarak seçenekler sunmuş.
şu LR cilerin daha önce aynı yerde yaptığı buluşma konusunu arıyorum, nerdedir?

çağlar hangi gün yola çıkacaksın sen ? ben acaba diyorum cumartesi sabaha karşı 04 :00 tüysek nasıl olur ?, ama konvoy gideceksek ankara araçları olarak biliyorsun yol umulandan fazla sürüyor ,bu sebebten dolayı erkenden yola çıkıp günü orada yaşamakta fayda var diyorum

Etiketler

Ben cumartesi sabahı saat 08:00 da ,Temdeki Opetden hareket diyorum,nedersiniz arkadaşlar. 8)

Heralde 09:30 civarı sapanca gişelerde oluruz.

tugsan75' Alıntı:
Ben cumartesi sabahı saat 08:00 da ,Temdeki Opetden hareket diyorum,nedersiniz arkadaşlar. 8)

Heralde 09:30 civarı sapanca gişelerde oluruz.

bana uyar ankara grubundaki dostlar ile organize olup hep beraber gelebiliriz ,işin zor tarafı antalya onlarıda ahmet abi ile görüşeceğim

Bu arada bu fiyatlarda %18 kdv hariç, eksik bilgi olmasın ;D

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar bu arada Warn vinç fiyatlarını sordum,
XD9000 1300$ (tel boyu 30 m)
XD9000i 1402 $(tel boyu 38 m-Bir de şekil olarak gövdesi farklı)
Baya pahalıymış.
Bilgilerinize

Şu geziyle ilgili yorumlara başlıyalım arkadaşlar ufak ufak daha vakit var ama sinerji yaratalım. 8)

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:))))
Sağol abi ekmek yine aslanın biyerine kaçmış onu çıkarmaya geldim...
Yok abi Allahtan bi mani çıkmazsa geliyorum ;D ;D ;D

;D ;D ;D Son ana kadar eliniz tetikte olsun ;D ;D

Bugün fj55 i soruşturdum kimse tanımıyor, arabayı hatırlıyorlar ama sahibini tanıyanı bulamadım. :(

Cumartesi sabah uyar.
sapancadan kavşagi tam 55 dak 100/120 km ile
sogucak yaylasida 30/45 dak. kuzu yaylasi çok daha kisa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR