Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,453
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Muhabbete burada devam edelim arkadaşlar,nedemiştik,erkana uğramadım.Bilmeyenler için söyliyim,ben göztepedeyim,erkan dragosta.Bostancıda aramızda.yani erkana uğramak için bostancıdan 10 km ileriye gitmeliyim. ;D Yemezler yani ;D

ee banada yakınmışın 400 km kalmış ;D

Etiketler

Arkadaşlar bu arada Warn vinç fiyatlarını sordum,
XD9000 1300$ (tel boyu 30 m)
XD9000i 1402 $(tel boyu 38 m-Bir de şekil olarak gövdesi farklı)
Baya pahalıymış.
Bilgilerinize

Burakcım,susayım diyorum ama işte insanlık yanım ağır basıyor,bak sana tavsiye 900 dolar civarıydı enson,Tabor 12.000 lik al,sorun yaşa bak herkez şahit,birşey olursa paranı ben vereceğim.Benim ufaklığı ceylan gibi çıkartıyor,seninkini artık ne yapar tahmin et.Ayrıca Tabor demek Warn demek. 8)

;D
ya benimki sadece pazar araştırması, bakalım bu ne kadarmış diye. Zaten 900 tl ye T-Max varken zaten bu fiyata Warn almam.
Ayrıca susmayın, yorumlarınıza her zaman ihtiyaç var,memnun olurum.

tugsan75' Alıntı:
Burakcım,susayım diyorum ama işte insanlık yanım ağır basıyor,bak sana tavsiye 900 dolar civarıydı enson,Tabor 12.000 lik al,sorun yaşa bak herkez şahit,birşey olursa paranı ben vereceğim.Benim ufaklığı ceylan gibi çıkartıyor,seninkini artık ne yapar tahmin et.Ayrıca Tabor demek Warn demek. 8)

Allah beni sınıyor arkadaşlar kesin ;D Hala t-max diyor yaaaaa,neyse al gör dostum,unutma atalarımız nedemiş;Ucuz etin yahnisi......... ???

tuğsan bi kahve yap kendine şöyle güzel..sakince iç ;D ;D ;D

şimdi burak arkadaşımız açısından bakarsak olaya biz senle taboru övüyoruz..birçok kişide tmaxı övüyor.oda şimdi 900 milyon yerine neden 900 dolar vereyim diye bir ikilemdedir.

tamam biz zaman içersinde yanlış seçimlerimizden veya fikirlerden dolayı bu arazi aracı işinde maddi manevi çok zarar etmişizdir.o ayrı.
sinirlenme arkadaşım, sen, ben ,o, herkes fikrini ve tecrübelerini yazar , kişide maddi, manevi hangi fikre yakınsa onu uygular. sonradan pişmanlık olursada bunun adına TECRÜBE denir. ;D ;D

selamlar.

11184958_tyu.jpg

tabor_12k_winch-400.jpg

WARN XD9000i Self-Recovery Winch-400.jpg

arkadaşlar,
belki daha iyi olabilir ama fiyat performans değerlendirince bana uygun olan şu an için bu gözüküyor. Fiyat farkı az değil. Ayrıca bu üründen de memnun olan arkadaşlar var. Tavsiyeler şahane ama gerçekleştirmek için para gerek, bu sebeple optimizasyon yapmak gerekiyor. Yinede başa gelecek arıza varsa, yapacak birşey yok.

Hay ağzına sağlık Çağlar ya,valla yok bu sefer karalıyım,birşeyi birkere söylicem sonra birdaha hayatta konuşmıyacağım.Ben bu işe başladığımda böyle bir forum olsa ve bana şimdiki bildiklerimi tavsiye etselerdi,yemin ediyorum şuan sıfır vx200 e biniyordum ve onu yapıyordum.Gerisini siz hesaplayın,Artık hayat felsefem bu :-X(Tabiki birkere olması gerekeni söyledikden sonra)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR