Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,453
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bence Türk işi,yabancılar böyle saçma sapan bişey yapmaz,başka bir aletin vincini bu araca fantazi yaparak koymuşlar ;D

Etiketler

Ağır iş tipi vinc, yazmış satıcı.
Satıcı ivedik sanayinde olduğuna göre muhtemelen elindeki başka bir makinadan söküp buna takmıştır.
Satışı kolaylaştırmak için yapıyorlar böyle şeyleri. Zaten o aracın üzerine satış boyası atılmış.

Ben dedim size Türk yapmıştır diye,kafamız doğru dürüst şeylere çalışsa zaten dünyada 1 numara olacağız,saçma sapan icadlar bizde,aracı o eziyetten kurtarmak için satın alıp atacaksın sonra o vinç bozuntusunu.

Burağın getirdiği odunlar akşam ateşinde bize eylence oldu,balılkara yem atar gibi dakka başı ateşe odun atıyorduk,yani oduncuk.Benim yoldan(Şileden yani) aldığım tomruklar olmasa gece karanlığında kamp feneriyle otururduk. ;D

burak bey belkide tutuşu artırmak için kasada ağırlık olması maksadıyla yaptı ::smiley:

sayın tuğsan bey

bu yayla buluşmamızda yanımıza almamız gereken en temel malzemeler nelerdir bi liste yaparmısınız.

kesinlikle haklısın çağlar bey , o faktörüde unutmamak lazım benim aracım bir kamyonet.

ayrıca gittiğimiz bölgede yağışlı hava varsa yada bir kaç gün önce yağmur yağdıysa hangi odunu nasıl yakıcaksınız bunuda bi söylesenizde engin bilgilerinizden yararlansak ??? ???

tugsan75' Alıntı:
Burağın getirdiği odunlar akşam ateşinde bize eylence oldu,balılkara yem atar gibi dakka başı ateşe odun atıyorduk,yani oduncuk.Benim yoldan(Şileden yani) aldığım tomruklar olmasa gece karanlığında kamp feneriyle otururduk. ;D

Tuğsan,baba,merak ettim niye ya,gördüğüm kadarıyla ormanlık alan biraz arkası.Geçen kıştan yada selden devrilen ağaç odun felan yokmuydu.

[quote

ayrıca gittiğimiz bölgede yağışlı hava varsa yada bir kaç gün önce yağmur yağdıysa hangi odunu nasıl yakıcaksınız bunuda bi söylesenizde engin bilgilerinizden yararlansak ??? ???
[/quote]

bu sorunun bana olmadığını düşünüyorum ;)

Reşo :D
Burak Bey,bu pek sorun olmuyor açıkçası.Ona göre hazırlıklı gidiliyor mevsime göre.Ayrıca burayada bi göz atmakta fayda var. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23276.0

çağlar' Alıntı:
[quote

bu sorunun bana olmadığını düşünüyorum ;)

yok size değil ama , sizde biliyorsanız cevabınızı beklerim :;)

Burakcım sen önce kış kamplarına gel ben sana neyle nasıl ateş yakılır gösteririm,burada masal anlatır gibi ateş yakma şekilleri anlatılmaz. ;D Doğada yaşayarak başının çaresine bakacaksın,liste kısmına gelince,öyle belli bir liste yok canın ne istiyorsa onla geleceksin,ama sen son kampda olduğu gibi sivrisinek spreylerini,kene bilekliğini ve spreyini,yüz maskeni,getirdiğin ve içinden çıkarmadığın malzemelerin olduğu o koca kutuları gene getir istersen,insan sosyetik olunca ekipmanıda ona göre olmalı tabiki ;D ;D

mesut bey ve izmit grubu tabiki coğrafyaya ve o bölgenin şartlarına daha hakim.
saolsun gayet net ve güzel açıklayarak seçenekler sunmuş.
şu LR cilerin daha önce aynı yerde yaptığı buluşma konusunu arıyorum, nerdedir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR