Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,313
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

t392syncro' Alıntı:
neyse bizde arka koltuğa kıvrılır yatarız yada 25 milyona bir çadır alırız. bebe çadırı

;D ;D nedemek istediğini annadım... kağan

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Bu arada spacer konusunda yazdiklarinizi okudum erkan bey sif size otomatik aldirdim dıye yaptiginizin farkindayim. inadimdan vaz geçmiş degilim. benim jantciyi aradim. 4 inç jantlari 8 inç yapmisti bugyy ama o işleri birakmiş. bakalim. yatacak gibi duruyor.

:D Mücahit,allah iyiliğini versin emi ;D
Bak gel sen beni dinle,buluşmaya kadar yaptırma,ben sana orda direk arabanın üstündede anlatırım.
Yok eğer,illa yaptırcam dersen ok,hatta sana yardımcı bile olmaya çalışıcam,söz. ;)
Bu arada,seni iyiki dinlemişim ;)

ok. olay burdan başliyor.

30092009214.jpg

Tavan çadırı yetişmezse benim yerim belli zaten,ufaklığın arka koltuklarını yatırınca salon salomanj oluyor araç,herkeze tavsiye ederim.Adamlar yapmış abi öyle çadır kur ,kaldır topla bozuyor artık beni. ;D

Ya inanın(çadırda kalanlar kusura bakmasın)artık o keyfi aldıkdan sonra çadır banel bişey geliyor,(tavan çadırı ayrıııı)şunuda belirteyim çadırım yanımda herzaman araçdada yatılmaz ama yatılacak yerde artık aracımdayım. ;)

arkadaşlar webasto yaklaşık 1,5 tl cik tuttuğu için bende geceleri üşümemek için ( geçmişteki kamp tecrübelerim ile sabittir ) 12 volt ile çalışan bir battaniye veya uyku tulumu bakacağım bugün en azından çadırda totomuz donmasın artık 15 yıldır romatizma olduk yaş kaldırmıyor artık bu soğukları :D

Ona da gerek yok,-25 olan uyku tulumu yeter,1 tanede bere,içerde kurdeşen dökersin. ;D en şahsi fikrim çadırda iyibir yalıtım ama işi bitiren uyku tulumu bence,ben birde ikisini bileştiriyorum içerisi sauna gibi oluyor ;D

tugsan75' Alıntı:
Ona da gerek yok,-25 olan uyku tulumu yeter,1 tanede bere,içerde kurdeşen dökersin. ;D en şahsi fikrim çadırda iyibir yalıtım ama işi bitiren uyku tulumu bence,ben birde ikisini bileştiriyorum içerisi sauna gibi oluyor ;D

tuğsan ,günaydın , www.sahikatermo.com , bir göz at istersen , işe yarayacak ürünler var gibi özellikle çoluk çocuk gidilen kış kamplarında,çok işe yarar yaklaşık 32 watt= 2,67 amper akım çekiyor saate yani akülerimiz rahat rahat kaldırır

12 VE 24 VOLT KAMYONCU TİPİ ELEKTRİKLİ BATTANİYE

cihan bey fiyat aldiniz mi?

RedlinE' Alıntı:
12 VE 24 VOLT KAMYONCU TİPİ ELEKTRİKLİ BATTANİYE

cihan bey fiyat aldiniz mi?

evet fiyat aldım 40 ytl öğleden sonra gidip alacağım ,izlenimlerimi burada paylaşırım

firma sahibi ,seyit bey 0 542 547 29 50 arayıp kendinize yakın bölgelerde nerede satıldığınıda sorabilirsiniz

Arkadşlar bir sorum olacak yeni bj75 troy araç alıp toyotacılar kervanına katıldım araç 3600cc ve 85 kw gözüküyor araç uzun saşelerden bilinen araç 3450cc 98 bg ama aracın ilk giriş belgelerinde ve faturasında 3600cc ve 85 kw ülkeye bu kayıtlarla girmış tüm israrlarıma rağmen bu kayıtların doğru aracın 85kw olduğu konusunda yetkililer israrlı yanılmış olabılırler ancak internette sadece bir yerde 3600 olarak geçtiğini diğer yerlerde 3450 geçiyor hemsevinçli hem üzgünün araç 3600cc 85 kw ise bu 113 bg denk geliyor gidişide oyle ama vergisi bir üstdilime giriyor eger 3400cc 98 bg ise boşuna bir üst dilimden vergilenecek bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var cevap vere okuyan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Toyota yetkili servise gidip expertiz yaptıracaksınız,oradan aldığınız belge geçerlidir.Başkada birşeyle uğraşmayın. ;D

Bu arada gezimizde aracında çizik olmayan araçlar için piknik bölümü yapacağız.Kendilerini şiddetle kınıyorum ;D

aracına filim kaplatan arkadaş varmı acaba , tuğsanın aracının her yeri çizik olduğundan temiz araca katlanamıyor ( aranızda kalsın kıskanıyor ) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR