Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,554
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tamamdır,yarın zaten Mücahit ile,taferruatlı bi konuşucaz,yemek,yola çıkma v.s işlerini ...
Da baba,kaç kg yaptıralım ;D Ayrıca koyunmu olsun danamı ;D

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Tamamdır,yarın zaten Mücahit ile,taferruatlı bi konuşucaz,yemek,yola çıkma v.s işlerini ...
Da baba,kaç kg yaptıralım ;D Ayrıca koyunmu olsun danamı ;D

kuzu kuzu , ya şöyle yapalım sen cuma ,cumartesi için ,dur bakayım cuma akşamı max 8-10 kişi yani yaklaşık 3 kg yeter ,cumartesi içinde ben alıyorum ,derin dondurucuda getiririm ,sen cumayı hallet ben cumartesiyi ;D

Ayarlariz abi sikinti yok.
odun işi daglar bizim. kirilan yikilan agaç çok oluyor. zaten kampimiz ormanin kenari ne olur biraz taşiriz en kotu ihtimalle ama aşagidan oraya odun çikmaz. Ha hava iyiyse o dedigim iyi sudan inip alacagiz.
Bu arada alan korumasi bana ayit sikinti yok.

cihanülker' Alıntı:
kuzu kuzu , ya şöyle yapalım sen cuma ,cumartesi için ,dur bakayım cuma akşamı max 8-10 kişi yani yaklaşık 3 kg yeter ,cumartesi içinde ben alıyorum ,derin dondurucuda getiririm ,sen cumayı hallet ben cumartesiyi ;D

hah tamam,boşuna mesaj attım sana.
Ok baba ;) 4 kg yaptırıyoruz kuzu,kavurmalık ;D

RedlinE' Alıntı:
Ayarlariz abi sikinti yok.
odun işi daglar bizim. kirilan yikilan agaç çok oluyor. zaten kampimiz ormanin kenari ne olur biraz taşiriz en kotu ihtimalle ama aşagidan oraya odun çikmaz. Ha hava iyiyse o dedigim iyi sudan inip alacagiz.
Bu arada alan korumasi bana ayit sikinti yok.

dedğim gibi sadece cuma ,akşamlık ,cumartesi sabahı zaten aşağıda ineceğiz tekrar ,antalyadan misafirleri karşılamaya ,istanbuldan gelenlerler beraber :D

cihanülker' Alıntı:
dedğim gibi sadece cuma ,akşamlık ,cumartesi sabahı zaten aşağıda ineceğiz tekrar ,antalyadan misafirleri karşılamaya ,istanbuldan gelenlerler beraber :D

Aaaa lütfen,siz zahmet etmeyin aşağı kadar biz çıkarız kendimiz,güzellik uykunuzdan erken kalkmayın,çayınızı falan hazırlayın,biz nasıl olsa geleceğiz. ;)

Hazır konu açılmışken,Toyota gezisi konu başlığında 19.sayfa ve Toyota muhabbet sayfasının 33.34 ve 35.sayfalarını okursanız,Mücahit beyin geçen gün bana karşı söylediği bir şey vardı.(Ben eski sayfaları okudum,orada yazılanları şimdi burada yazarsam......) diye bir yazısı vardı.Ben ilkgün neler dediysem şimdide onu söylüyorum.Sizlerle cuma akşamıda gelseydim eğer,cumartesi gurubu karşılamaya inecektim.Ama birileri bunu dememiş gibi aksettirdi.Onun için sayfaları okursanız nedemişim görürsünüz. 8)

cihanülker' Alıntı:

umut abi cumadan mı gelicekti ;D ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Aaaa lütfen,siz zahmet etmeyin aşağı kadar biz çıkarız kendimiz,güzellik uykunuzdan erken kalkmayın,çayınızı falan hazırlayın,biz nasıl olsa geleceğiz. ;)

Hzır konu açılmışken,Toyota gezisi konu başlığında 19.sayfa ve Toyota muhabbet sayfasının 33.34 ve 35.sayfalarını okursanız,Mücahit beyin geçen gün bana karşı söylediği bir şey vardı.(Ben eski sayfaları okudum,orada yazılanları şimdi burada yazarsam......) diye bir yazısı vardı.Ben ilkgün neler dediysem şimdide onu söylüyorum.Sizlerle cuma akşamıda gelseydim eğer,cumartesi gurubu karşılamaya inecektim.Ama birfileri bunu dememiş gibi aksettirdi.Onun için sayfaları okutsanız nedemişim görürsünüz.

ya tuğsanım kardeşim ,arkadaşım ,o konular kapandı ama sen cumadan atla gel ,merak etme ineriz karşılarız ,bütün arkadaşlarımızı ,oradan tekrar konvoy halinde çıkarız , çay işi kolay o kendini demler son gezide kocaman bir semaver almıştık ,erkanla şu odunla çalışan cinsten,

cihanülker' Alıntı:
ya tuğsanım kardeşim ,arkadaşım ,o konular kapandı ama sen cumadan atla gel ,merak etme ineriz karşılarız ,bütün arkadaşlarımızı ,oradan tekrar konvoy halinde çıkarız , çay işi kolay o kendini demler son gezide kocaman bir semaver almıştık ,erkanla şu odunla çalışan cinsten,

Yok o laf benim içimde ukde kalmıştı,sanki ben başdan farklı,sonra kıvırmışım gibi gösterildim,sayın Mücahit bey tarafından.(bey dememe kızmaz umarım,nede olsa büyüğümmüş )Sayfaları başdan okudum,sizlerede bilgi vermek açısından ileteyim dedim.Çamur at izi kalsın olmasın. ;)

kamuflaj Lc sanki tank mı ne :smiley:

LC.jpg

Arkadaşlar elimdeki FJ40 parçalarını ve aracımın üzerindeki jant ve lastikleri satmış bulunmaktayım.
Bu nedenle aracımın fiyatını 13500 TL olarak revize ediyorum. Bilgilerinize .... 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri