Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,558
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Yok o laf benim içimde ukde kalmıştı,sanki ben başdan farklı,sonra kıvırmışım gibi gösterildim,sayın Mücahit bey tarafından.(bey dememe kızmaz umarım,nede olsa büyüğümmüş )Sayfaları başdan okudum,sizlerede bilgi vermek açısından ileteyim dedim.Çamur at izi kalsın olmasın. ;)

ben hepinizin büyüğüyüm , ozman konuyu kapatıp yanaklarınızdan öpüyorum ,muhabbetimize bakalım ;), bu arada sana olan borcumu bugün arabadaki dolaba attım soğumaya başladı haberin olsun ,erkanada söyle oda ödesin borcunu orada ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
eeee ne oldu araç lastiksiz ve jantsızmı kaldı ,kütükler üzerinde ;D

Geziden sonra teslim edeceğim lastik ve jantları, sonrasındada orjinal 16" jantlarını ve petlesları takacağım ;)

pandipieri' Alıntı:
sedat beycim izmirdeki vx80 icin senden haber beliyorum ne zaman istersen gider bakarim dostum...

Serkan hocam kusura bakmayın ben sizi bilgilendirmedim. Forumda yazmıştım ama sizede özelden yazmalıydım.
İzmirdeki VX80, tam ben sahibi ile görüşeceğim gün satıldı. Hal böyle olunca bende Ankaradan LR discovery 1 aldım.
Gerçi sonradan izmirdeki alışveriş bozulmuş, araç pek iyi durumda değilmiş diye duydum.

sedatçım izmirdeki araca ,mücahit kardeşimiz müşteri olmuştu arkadaşı için ,hatta gidip baktılar ama araç çok kötüymüş , esasında mücahit anlatır yakından gören oydu ,yani o paraları edecek bir araç değilmiş :eek: :eek: :eek:

tamam sedat beycim sorun degil kacirmisim demekki o anki yazismalari hayirli olsun, ben de oyle biliyorumdum zaten arac pek iyi durumda degil diye ama siz israr edince yine de tekrar bakarim diye dusunmustum, hayirli olsun her ne kadar ben fanatik LC ci olsam da yine disco kabulumdur ama sizi en kisa zamanda tekrar toyota sahalarinda gormek isteriz :smiley: vx100 mesela...

tugsancim sen bilirsin eger cok eski bilgi gerektiren bir soru ise simdiden ozur, bizim toyota kullanicilari bir dernek altinda toplanmasi daha once hic konusuldu mu? mesela TOYOFF dernegi gibi toyota kullanıcıları off road dernegi gibi? belki benim uyeligimden once siz konusup konuyu kapatmıs da olabilirsiniz ama yine de sorayim dedim... senin baskanliginda bir dernek fena olmaz bence daha organize oluruz sanki ne dersiniz arkadaslar...?

pandipieri' Alıntı:
tamam sedat beycim sorun degil kacirmisim demekki o anki yazismalari hayirli olsun, ben de oyle biliyorumdum zaten arac pek iyi durumda degil diye ama siz israr edince yine de tekrar bakarim diye dusunmustum, hayirli olsun her ne kadar ben fanatik LC ci olsam da yine disco kabulumdur ama sizi en kisa zamanda tekrar toyota sahalarinda gormek isteriz :smiley: vx100 mesela...

serkan ben sedata discoyu nasıl aldıysam tabi pazarlık ve fikir kısmı , VX 100 de aldırıırm gibime geliyor ,benim arabayı satarım sen merak etme ,o içimizde

pandipieri' Alıntı:
tugsancim sen bilirsin eger cok eski bilgi gerektiren bir soru ise simdiden ozur, bizim toyota kullanicilari bir dernek altinda toplanmasi daha once hic konusuldu mu? mesela TOYOFF dernegi gibi toyota kullanıcıları off road dernegi gibi? belki benim uyeligimden once siz konusup konuyu kapatmıs da olabilirsiniz ama yine de sorayim dedim... senin baskanliginda bir dernek fena olmaz bence daha organize oluruz sanki ne dersiniz arkadaslar...?

aman diyorum dernek mernek ,benim hiç işim olmaz , :eek: :eek: , bu işi amatörce yapmaya devam etmeyi uygun görüyorum kendi adıma ,hele ,hele burada çok mutluyum ,dostlarımla ,arkadaşlarımla, ;D ;D ;D ;D ;D

tamam tamam kizma :smiley: fikirdi sadece oylesine ortaya attim, biz bilim adamlari fikir ortaya atmadan rahatlamayız :smiley: her kosulda ben nasilsa yaninizdayim yeterki dostluk olsun :smiley:

pandipieri' Alıntı:

Serkan bey iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Ben zaten şirkette VX105 kullanıyorum, evde de Corolla var, arada bir LR değişikliği iyi olur.
Disco çok ekonomik bir duygu ;D Toyotanın yarı fiyatına.
Birde hiç arazi yüzü görmemiş ve yıpranmamış araç bulunca, Cihanın da destekleri ile alma kararrı verdim.

pandipieri' Alıntı:

Serkancım almıyım,alanada mani olmayayım,burası çok güzel,keyfimiz yerinde,dernek falan başa bela. ;D Zaten hanımla papaz oluyoruz sürekli,birde dernek falan olursa,kesin boşar.Burası zaten enbüyük dernek,herşeyden haberimiz oluyor. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri