doğan66
Ana Kamp
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
ahmet cuma akşamı izmit ekibinde hamsi var davetliyiz tabi butun arkadaşlar dahil
ahmet cuma akşamı izmit ekibinde hamsi var davetliyiz tabi butun arkadaşlar dahil
doğan66' Alıntı:ahmet cuma akşamı izmit ekibinde hamsi var davetliyiz tabi butun arkadaşlar dahil
alihay' Alıntı:sağol abi ,
ali makasların arakatlarında kaydırıcı plastikler vardır onları yaparken gıresletirsen iyi olur.
tugsan75' Alıntı:Bu hafta zaten full örnek koca olacağım malum 2 gün yok olacağız hafta sonu ;D
fissek' Alıntı:Ahmet ustam merhaba, siz yaylaya Sapanca dan mı yoksa Pamukova dan mı çıkacaksınız.Malum bende Bursa dan gelicem beraber çıkalım derim.Bana her iki tarafta uyar.
cumartesi oteldemi kalıcaksınız ahmet ustaAHMET07' Alıntı:recep ozaman şöyle dyeyim biz burdan erken çıkmamızın amacı akşama otel ayarlıyacagız burdan neden dersen dinleniriz cuma akşamı falan sapanca ğişelerinde tuğsanın verdiği saatte orda olalım diyoruz bize katılmak istersen seve seve kobul ederiz salı günü toplantı yapıcam netleşir uyarsa haber veririm biyerde buluşuruz..
akşamdan buluşuruz ama yani dimi.fissek' Alıntı:Tamamdır ustam ama benim yanımda biraderler de gelecek,ama işlerini ayarlamaları gerkiyor.Ben sizin gruba seve seve katılırım ama size Sapanca gişelerşnde cumartesi sabahı katılırız heralde.Tabiki siz uzun yoldan geleceksiniz dinleseniz iyi olur.