Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,614
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar,5-6 Aralık tarihinde Şilede düzenlenecek offroad yarışında benim sorumlusu olacağım etapda görev alacak 4 adet Toyota araca ihtiyacım var.Aslında araç sayısı 6 idi ama Heytem abi(xxSİLVERADOXX) ve Burak(EKO) şimdiden görevi kabul etti.Tercihim,aracında MT lastik ve vinç olan araçlar.Malum Aralık ayı şartlarında arazi çok ama çok ağır oluyor.Kulüp başkanımız Toyota tutkunluğumdam dolayı,bana bu özelliklerde araç bulursam izin verdi.Sizlerden destek istiyorum,Toyotalar bir etapda olması,dayanışma açısından güzel olur bence ;D ;D ;D

beni yazabilirsin tuğsancığım ;D

Etiketler

Sedat hayırlı olsun ,
Uzaktan bile göz hoş geliyor,
Biraz oynasan ortaya neler çıkacağını Yavuzun araçtan zaten biliyoruz ;D ;D ;D
Kazasız belasız ,keyifli sürüşler dilerim.

Anlaşma yapıldıktan sonra,başkaları tarafından fiyat verilmesi büyük terbiyesizlik.

alihay' Alıntı:
sedat abi tekrar hayırlı olsun yeni aracın

ufukozkan' Alıntı:
Sedatcim Toyota ile disco nun arasimi acik niye oyle uzak uzak duruyorlarki ;D ;D ;D

dogankeles' Alıntı:
sedat bey aacınız hayılı uğurlu olsun böylesine başaılı aaçlaa aynı anda sahip olmak eminim çok büyük mutluluk kaynağıdır kazasız belasız...
dün akşam 18.00 sularında Antalya merkezde Üst yoldan Antalya'ya doğru Barboros beyin navarasını gördüm. ışıklardan bir hışım kalkan donanımlı navara hemen dikkatimi çekti haliyle
plakaya gözüm takılınca farkettim ki dünya küçük :D aracın canlısı daha bir heybeli gözüküyru gerçekten

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sedat hayırlı olsun ,
Uzaktan bile göz hoş geliyor,
Biraz oynasan ortaya neler çıkacağını Yavuzun araçtan zaten biliyoruz ;D ;D ;D
Kazasız belasız ,keyifli sürüşler dilerim.

Anlaşma yapıldıktan sonra,başkaları tarafından fiyat verilmesi büyük terbiyesizlik.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Dün akşam Yavuzlada konuşup planlar yapmaya başladık. Ama yapılacaklar tamamen duygusal, zaman gerektirecek.

Teklif verme konusunda kısa bir açıklama yapmak istiyorum. Ben o kişilerin kim olduğunu öğrenme ihtiyacı bile duymadım. Zaten yakın cevremizdeki, koyu muhabbet ettiğimiz dostlarımızın böyle birşey yapmayacağını biliyorum. Burada 33000 nin üzerinde üye var, bir elin 5 parmağının bir olmadığı gibi arada ne yaptığını bilmeyen insanlar çıkabiliyor demekki.
Sadece araç alacak dostlarımız bu konudan ders çıkarsın diye yazmıştım, aracınızın satışını alana kadar genele açık konularda yazmayın. Tekrar herkese teşekkürler, gezilerde görüşmek üzere.

Yazmak şimdi kısmet oldu.
Sedat Bey araç hayırlı olsun,bakalım bunların arkasına ne eklenicek ;D

Dükkan saat 14:30 dan beri boş,nerdesiniz :smiley:
Dükkan bu kadarda boş bırakılmazki. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28056.0

İlk gezimizi hatırlayalım,belki okumayanlar vardır. ;D

cihanülker' Alıntı:
tuğsan beni yazdınmı gruba ?

Gelirsen yazarım.Ama arkadaşlar bu isimler federasyona verilecek yani kıvırma ihtimali yok.Öyle kamp,gezmek organizasyonu deyil yani,resmi yarış.Cihan okeysen geriye 3 adet araç lazım.Bu hafta çarşambaya kadar netleşmesi lazım.

Not:Bu arada Cihan helal olsun Ankaradan yarışa geleceksin ya,gaz vermek gibi olmasın ama diğer Toyotacılara kapak olsun derim. ;D ;D

Cihan kitide taktı ya,kimse tutamaz artık. ;D
Amazonlara desen gelir,helal olsun valla ;D

tugsan75' Alıntı:
Gelirsen yazarım.Ama arkadaşlar bu isimler federasyona verilecek yani kıvırma ihtimali yok.Öyle kamp,gezmek organizasyonu deyil yani,resmi yarış.Cihan okeysen geriye 3 adet araç lazım.Bu hafta çarşambaya kadar netleşmesi lazım.

Not:Bu arada Cihan helal olsun Ankaradan yarışa geleceksin ya,gaz vermek gibi olmasın ama diğer Toyotacılara kapak olsun derim. ;D ;D

beni yaz ev zaten şilede ,yarışların olduğu yerin dibinde ben gelmeyeceğimde kim gelecek ,senide yalnız bırakmam, bende kalırız şömine mangal ,gırgır şamata 2 gün beni yaz ,söz ağızdan çıkar bizde , ;D

cihanülker' Alıntı:
gaz verme ulennnnnnn ;D ;D ;D ;D ,lastik hazırla ,stt 305 /75/17 veya kurtarırsa 315

Hayır elliiiii uuulleeeyyynnnn ;D ;D
Lastikler kolaaaayyyy,sen rahat ol ;)
Hele bi haftaya görelimde aracı,gerisi kolay ;)

cihanülker' Alıntı:
beni yaz ev zaten şilede ,yarışların olduğu yerin dibinde ben gelmeyeceğimde kim gelecek ,senide yalnız bırakmam, bende kalırız şömine mangal ,gırgır şamata 2 gün beni yaz ,söz ağızdan çıkar bizde , ;D

o tarihler bizim ooperasyon yok dimi? sanki o aralar gibi konusmusduk da

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR