Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,614
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ufukozkan' Alıntı:
o tarihler bizim ooperasyon yok dimi? sanki o aralar gibi konusmusduk da

abi aralık ayı içinde diye hatırlıyorum ,arkadaşların durumuna göre ayarlarız demiştik , zaten sende geleceğin için şileye problem yok ;D ;D ;D ;D,evde mangal,şömine ,bilimum içeceklerimiz ,offroad yarış daha ne olsun

Etiketler

5-6 Aralık Türkiye Offroad Şampiyonası Toyota Gurubu Görevli Listesi:

1-)Tuğsan Moral TLC VX80
2-)Heytem Dağıstanlı TLC FJ40 veya FJ70
3-)Burak Ayvaz Toyota Hılux
4-)Cihan Ülker TLC VX100
5-) ???
6-) ???
7-) ???

arkadaşlar iyi akşamlar dükkanda kalabalık değil nerdebu millet yahu.. :D

şafak 5 gün diyorum geçmiyor günler ;D

büyük ihtimalle cuma sbahı cıkıcaz antalya gurubu olarak yorumlar oa göre bide.

Haftasonu abi herkez örnek koca modunda heralde. :D

Bu arada Mücahitcim yayları düzelttikden sonra kalan 0.5 cm lik farkıda buldum.STEPNE taşıyıcım.Sola çok yakın,arkayı açınca araç tam düz oluyor. ;)

Ahmet usta stepne taşıyıcısıda ellerinde öper,buluşmada konuşma listemize bunuda yaz. ;D

Sevındım sorun kalmadigina
benim araçda duzeldi. ama ayarli kolun ayariyla oynamadik. hala yeni yerinde ve tam ortada

ben en iyisi dükkanı taşıyayım oraya.. ;D
valla bende öyle yapıyorum haftasonu evdeyim boonustopluyorum.. :D

tugsan75' Alıntı:
Haftasonu abi herkez örnek koca modunda heralde. :D

Bu arada Mücahitcim yayları düzelttikden sonra kalan 0.5 cm lik farkıda buldum.STEPNE taşıyıcım.Sola çok yakın,arkayı açınca araç tam düz oluyor. ;)

Ahmet usta stepne taşıyıcısıda ellerinde öper,buluşmada konuşma listemize bunuda yaz. ;D

toyota abiçim hertürlü güder bu benim helezonda kırık 6 aydır bi bakla terzisöküğünü dikemez misali arka tanponum yapamadım daha daha neler neler..

tugsan75' Alıntı:
Bu hafta zaten full örnek koca olacağım malum 2 gün yok olacağız hafta sonu ;D

yok ;D ;D ;D ben bukadar layt diğilim öle ful yapamam ;D ;D

ahmet abi benim aracın arka makaslar baya bi düzleşmiş elden geçirteyin diyorum ama, makaslar çok sertleşir diyorlar doğrumudur

Makasları deyiştirmek makasların sert olacağı anlamına gelmez,makascıya aracı nasıl istediğini söylersen,katları ve küpeleri ona göre ayarlar,sorun olmaz.

alihay' Alıntı:
ahmet abi benim aracın arka makaslar baya bi düzleşmiş elden geçirteyin diyorum ama, makaslar çok sertleşir diyorlar doğrumudur

alihay' Alıntı:

ali ben de yaptırdım eski araca bi fark göremedim sanmam ama makas değişikliği yaparsan olabilir belki onun dışında sorun olacağınısanmıyorum

tugsan75' Alıntı:
Makasları deyiştirmek makasların sert olacağı anlamına gelmez,makascıya aracı nasıl istediğini söylersen,katları ve küpeleri ona göre ayarlar,sorun olmaz.

Tuğsan abi değiştirmek değilde tekrar eğim verdirmek istiyorum,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR