Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,696
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Ben cumartesi İstanbul gurubuyla gelecğim bilginize,ayrıca eğer yanlış bilmiyorsam gerekli makamlara etkinlik cumartesi ve pazar olacak diye bildirildi.Yani cuma günü yaylaya çıkmak nekadar doğru olur orasını bilemem.İzmit gurubundaki arkadaşlara danışın derim ???

Baba noolcak allaşkına,zaten burdan 1-2 araba,Ankara'dan ise 2-3 bilemedin 4 araba. :smiley:
Biz önden bi çılakalım,kampı atalım,ateşi yakalım sabah siz geldiğinizde çaylar hazır olsun ;D ;)

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Baba noolcak allaşkına,zaten burdan 1-2 araba,Ankara'dan ise 2-3 bilemedin 4 araba. :smiley:
Biz önden bi çılakalım,kampı atalım,ateşi yakalım sabah siz geldiğinizde çaylar hazır olsun ;D ;)

Oooo bakıyorum satıcılık diz boyu,kopmalar başladı,hani konvoy olarak çıkılacaktı,neyse ben daha fazla konuşmuyorum,isteyen istediğini yapsın.

tugsan75' Alıntı:
Oooo bakıyorum satıcılık diz boyu,kopmalar başladı,hani konvoy olarak çıkılacaktı,neyse ben daha fazla konuşmuyorum,isteyen istediğini yapsın.

;D Naiahaha bak ya,hemen satıcı olduk ;D ;D
Babaaaaa,1 aydır aşeriyoruz be,hatta hatırlasana,sende ok demiştin ama işte konvoy lideri olarak,cumartesiden gelmen gerekiyor. :D

3-5 sapık ki sende bunlardan biriydin ;D ha cumartesi sabah,ha cuma akşam,oh ne güzel fazladan bir gece demedikmi aloooo ;D

valla iki dakkada satıcı yaptın bizi helal olsun ;D

B,z önden gidelimki,sabah geldiğinizde ateş çay felan hazır oldun baba ;D (buda iyi bahane haaa ;D ;D )

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
tuğsan 7 30 gişelerde, poğaca cay

Abi, 07:30 Opetden hareket,erken gelinip ona göre poğaça ve çay yapabiliriz. ;)Zaten biz bu gidişle kafamıza göre gideceğiz baksana ayrı telden çalmalar başladı. :mad:

Ben yaylada kalacağım dememiştim,oralarda takılırz demiştim.

Neyse herkez bildiğini yapsın.Ben toplamaya çalıştıkça dağılıyor.3. Toyota gezisinde de(inşallah olur)bende böyle yapacağım.

Daha öncede ayni yaylaya defalarca çiktik. 15-2o araçlik gruplarla kimsedende izin almadik. Bir sikinti olmuyor.
ama yukariya konvoy olarak çikmak güzel olurdu orasi ayri bir zevk bakalim sabah kalkabilirsek belki aşagi iner eşlik ederiz size.

tugsan75' Alıntı:
Abi, 07:30 Opetden hareket,erken gelinip ona göre poğaça ve çay yapabiliriz. ;)Zaten biz bu gidişle kafamıza göre gideceğiz baksana ayrı telden çalmalar başladı. :mad:

Ben yaylada kalacağım dememiştim,oralarda takılırz demiştim.

Neyse herkez bildiğini yapsın.Ben toplamaya çalıştıkça dağılıyor.3. Toyota gezisinde de(inşallah olur)bende böyle yapacağım.

Tuğsan keyifsizsin bu gece galiba dur baba,sakin ol :smiley:
Baştan beri demedikmi,burdan 1 bilemedin iki,ankaradan 2-3 araba cumadan çıkarız,pirelendik,zaman sıkıntısı yok çünkü,cumartesi sabahtan gelenleri karşılarız v.s :smiley:

Hadi bakalım öyle olsun,kendinizden bukadar eminsiniz madem,sizin kamp atacağınız yere bizim ekibin kamp atacağını nerden biliyorsunuz.Ben şimdiden söyliyim madem öyle,ogün göreceğiz neler olacak.

Ben burada adım gibi eminim bir gıcıklık dönüyor,kampınızı istediğiniz yerde atın,bende istediğim yerde atacağım Mücahit bey.

tugsan75' Alıntı:
Hadi bakalım öyle olsun,kendinizden bukadar eminsiniz madem,sizin kamp atacağınız yere bizim ekibin kamp atacağını nerden biliyorsunuz.Ben şimdiden söyliyim madem öyle,ogün göreceğiz neler olacak.

Ben burada adım gibi eminim bir gıcıklık dönüyor,kampınızı istediğiniz yerde atın,bende istediğim yerde atacağım Mücahit bey.

Hopbalaaa,Tuğsan niye böyle diyosun baba,yapma allaşkına.
Bu sorun değilki,tabiki bütün konvoy geldiğinde gerekirse toplarız çadırları,asıl kamp alanına taşırız noolcakki. ;)
Bu arada aşk olsun,ne demek bizim ekip,bizim ekip sizin ekipmi var allaşkına yapma ;)

Bu arada ikinci parargafla ilgili bişey anlamadım ben,Mücahit ne alaka ;D karıştırma ben Erkan Erkannn Mücahit değil ;D

RedlinE' Alıntı:
Daha öncede ayni yaylaya defalarca çiktik. 15-2o araçlik gruplarla kimsedende izin almadik. Bir sikinti olmuyor.
ama yukariya konvoy olarak çikmak güzel olurdu orasi ayri bir zevk bakalim sabah kalkabilirsek belki aşagi iner eşlik ederiz size.

Tugsan dostum. Nerelerden neler cikariyosun. geriye dogru mesajlara bakarsan cıhan abı caglar erkan abı ben sonrada senıde kandırdık sende gelırım abıcım demedınmı.
şimdi nerden çikariyosun giçiklik kamp yeri soyle o böyle
erkan abi yaziyor bana sariyorsun esan ben dicem hocam ne iş bir sorun yoktur inşallah

Gıcıklık lafını,Erkan ve sana söyledim çünkü sabah aşağı konvoya katılıp katılmayacağımız belli olmaz ve sizi çay yapmış karşılarız diyen sizlersiniz.Planda böyle birşey yoktu.Nerede,nezaman kimle kamp atarsanız atın banane,ama bu bir ekip işiydi.Şimdi siz kıvırıyorsunuz.Hani anca kancaydı.

Ayrıca bu organizasyonu sen yap abi diye başdan beri söylüyordunuz.Tabi herşey halloldu,eksik yok,kim takar beni.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.