umutcelikel
No pain no gain...
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
;D ;D ;D
Ben günde 1 adet 50 mg Lustral alıyorum pamuk gibiyim ;D ;D ;D
;D ;D ;D
Ben günde 1 adet 50 mg Lustral alıyorum pamuk gibiyim ;D ;D ;D
;D ;D ;Dtugsan75' Alıntı:Valla benimde keyfim gayet yerindeydi,evde balık rakımı yapıyordum ama her kafadan ses çıkıp program bozulana kadardı.
fissek' Alıntı:Tuğsan dostum bence keyif kaçıracak bişey yok.Bu saatte herkes lokum gibi Bende yeni geldim İstanbul dan, sizi takip ediyor ve müzik dinliyorum.
CDM-SUBARU' Alıntı:Tuğsan,biraz ağır konuşuyosun babacım yapma.
Keyifli zaman için burdayız,sohbet muhabbet v.s
Bu şekilde biraz ağır oluyor,yanlış anlıyorsam lütfen beni düzelt.
Neyse,hadi bırakalım bunları,tadımız yerine gelsin
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar cuma akşamı zamanım müsait hatta öğlen gibi çıkarız demiştik ankara grubu ,olarak saatimiz müsait ,cuma akşama doğru orada oluruz yukarıya yaylaya çıkarız kampımızı atarız ,cumartesi sabahta gelenleri gişelerde karşılar tekrar yukarı çıkarız ,büyütecek bir şey yok atlan deve değil,paris dakarada katılmıyoryuz ,sadece toyota buluşması ,veya pikniği ,ateşimizi yakar keyfimize bakarız amma büyüttünüz yaaa ,valla okuyanlarda korkacak ,bir şey var zannedecek, büyütmeyin ,toyota markası altında araç sahiplerinin buluşacağı piknik gezisi sadece bu hepsi bu, birbirimizi kırmaya germeye hakkımız yok ,bu geziyi hep beraber düzenliyoruz ,hep beraber olacağız
tugsan75' Alıntı:Valla Cihan sen onu Erkana ve Mücahite söyle,onların aşağı inmeye niyeti yok.Sabah güzellik uykularını bozup inemezlermiş,zatende bu saatden sonra inmesinler.Millete rezil oalacağımız kadar olduk,dediğin gibi,piknik olayı nerelere geldi.
Neyse herkeze iyi akşamlar,bu bilgisayar ogüne kadar kapalı,umarım ogün görüşürüz.
tugsan75' Alıntı:Valla Cihan sen onu Erkana ve Mücahite söyle,onların aşağı inmeye niyeti yok.Sabah güzellik uykularını bozup inemezlermiş,zatende bu saatden sonra inmesinler.Millete rezil oalacağımız kadar olduk,dediğin gibi,piknik olayı nerelere geldi.
Neyse herkeze iyi akşamlar,bu bilgisayar ogüne kadar kapalı,umarım ogün görüşürüz.
CDM-SUBARU' Alıntı:Ya alla alla,benim öyle bi mesajı yok Tuğsan.
Ben,karşılamaya gelmem diye bişey demedim abicim,nerden çıkarıyosun allaşkına .
En başından beri,cumadan gideriz şeytana uyup,sonrada gerek İst,gerek Ankara ve gerekse antalya dan gelenlerle güzel bi hafta sonu geçiririz diyoruz.
Yani bunun dşında bişey demiyoruz Tuğsan,yapma allaşkına.
Aynı şeyi diyorum,ama nedense ya ben anlatamıyorum,yada sen yanlış anlıyorsun.