Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,741

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Valla benimde keyfim gayet yerindeydi,evde balık rakımı yapıyordum ama her kafadan ses çıkıp program bozulana kadardı.

Tuğsan dostum bence keyif kaçıracak bişey yok.Bu saatte herkes lokum gibi ;) Bende yeni geldim İstanbul dan, sizi takip ediyor ve müzik dinliyorum.

tugsan75' Alıntı:
Valla benimde keyfim gayet yerindeydi,evde balık rakımı yapıyordum ama her kafadan ses çıkıp program bozulana kadardı.
;D ;D ;D
Abi rakı balığa devam et gözünü seveyim hobi, zevk vs için yapıyoruz bunu iş değil para almıyoruz ;D
Bu arada antalyada bi piyasa var inanamazsınız...Birazdan belediye itlaf ekipleri beni alıp götürecek kuduz vakası var diye ;D ;D ;D

fissek' Alıntı:
Tuğsan dostum bence keyif kaçıracak bişey yok.Bu saatte herkes lokum gibi ;) Bende yeni geldim İstanbul dan, sizi takip ediyor ve müzik dinliyorum.

Bencede bu organizasyonu ben yaptıysam ,benim dediğim şekilde olacak,isteyen uyar,uymayanda çeker gider kafasına göre takılır.Kaç yaşında adamlarız,işimi gücümü bırakıp haftalardır uğraşıyoruz,herkafadan ses çıkıyor.Ben yazacaklarımı yazdım,uymayan kafasına göre takılır,ama benle deyil.

Biliyormusun,yayların yerini değiştirdim, araba şimdi dengeye geldi. Her iki tarefta aynı.

Tuğsan,biraz ağır konuşuyosun babacım yapma.
Keyifli zaman için burdayız,sohbet muhabbet v.s
Bu şekilde biraz ağır oluyor,yanlış anlıyorsam lütfen beni düzelt.

Neyse,hadi bırakalım bunları,tadımız yerine gelsin :smiley:

Sizlere hayırlı geceler ben kaçtım,malum yarın sabahta avdayız,durmak yok ;)

http://www.sahibinden.com/toyota_landcruiser_hzj79_pickup_4_2d_4x4_tropikal_version_2009_-08WQQaXQQ18383881WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/toyota_landcruiser_hzj79_pick_up_4_2d_4x4_scab_army_klima_dizel-14WQQaXQQ18384223WQQpXQQdisplayitem

Bu ne abicim ya şaka mı???
Samsunda hemde...

CDM-SUBARU' Alıntı:
Tuğsan,biraz ağır konuşuyosun babacım yapma.
Keyifli zaman için burdayız,sohbet muhabbet v.s
Bu şekilde biraz ağır oluyor,yanlış anlıyorsam lütfen beni düzelt.

Neyse,hadi bırakalım bunları,tadımız yerine gelsin :smiley:

Ağır falan deyil,50/60 aracın katılacağı bu tarz organizasyonu kaç kişi yaptı daha önce soruyorum,bu işi keyif işi anlıyorum ama çocuk oyuncağıda deyil.Madem çok biliyordunuz neden aylardır;Hadi abi yap bir aktivite diye konuşup,haftalardır,hiçbirşey için sesiniz çıkmadı.Bana saygınız yoksa,benden büyüklerime saygınız olsun.İzmit gurubu,Heytem abi,Ersun abi vb.Zaten yemin ediyorum birdaha tövbe,bundan sonrakileri,herşeyi daha çok bilen yapsın,ben ağzımın payını aldım.

arkadaşlar cuma akşamı zamanım müsait hatta öğlen gibi çıkarız demiştik ankara grubu ,olarak saatimiz müsait ,cuma akşama doğru orada oluruz yukarıya yaylaya çıkarız kampımızı atarız ,cumartesi sabahta gelenleri gişelerde karşılar tekrar yukarı çıkarız ,büyütecek bir şey yok atlan deve değil,paris dakarada katılmıyoryuz ,sadece toyota buluşması ,veya pikniği ,ateşimizi yakar keyfimize bakarız amma büyüttünüz yaaa ,valla okuyanlarda korkacak ,bir şey var zannedecek, büyütmeyin ,toyota markası altında araç sahiplerinin buluşacağı piknik gezisi sadece bu hepsi bu, birbirimizi kırmaya germeye hakkımız yok ,bu geziyi hep beraber düzenliyoruz ,hep beraber olacağız ;)

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar cuma akşamı zamanım müsait hatta öğlen gibi çıkarız demiştik ankara grubu ,olarak saatimiz müsait ,cuma akşama doğru orada oluruz yukarıya yaylaya çıkarız kampımızı atarız ,cumartesi sabahta gelenleri gişelerde karşılar tekrar yukarı çıkarız ,büyütecek bir şey yok atlan deve değil,paris dakarada katılmıyoryuz ,sadece toyota buluşması ,veya pikniği ,ateşimizi yakar keyfimize bakarız amma büyüttünüz yaaa ,valla okuyanlarda korkacak ,bir şey var zannedecek, büyütmeyin ,toyota markası altında araç sahiplerinin buluşacağı piknik gezisi sadece bu hepsi bu, birbirimizi kırmaya germeye hakkımız yok ,bu geziyi hep beraber düzenliyoruz ,hep beraber olacağız ;)

Valla Cihan sen onu Erkana ve Mücahite söyle,onların aşağı inmeye niyeti yok.Sabah güzellik uykularını bozup inemezlermiş,zatende bu saatden sonra inmesinler.Millete rezil oalacağımız kadar olduk,dediğin gibi,piknik olayı nerelere geldi.

Neyse herkeze iyi akşamlar,bu bilgisayar ogüne kadar kapalı,umarım ogün görüşürüz.

tugsan75' Alıntı:
Valla Cihan sen onu Erkana ve Mücahite söyle,onların aşağı inmeye niyeti yok.Sabah güzellik uykularını bozup inemezlermiş,zatende bu saatden sonra inmesinler.Millete rezil oalacağımız kadar olduk,dediğin gibi,piknik olayı nerelere geldi.

Neyse herkeze iyi akşamlar,bu bilgisayar ogüne kadar kapalı,umarım ogün görüşürüz.

Ya alla alla,benim öyle bi mesajı yok Tuğsan.
Ben,karşılamaya gelmem diye bişey demedim abicim,nerden çıkarıyosun allaşkına .
En başından beri,cumadan gideriz şeytana uyup,sonrada gerek İst,gerek Ankara ve gerekse antalya dan gelenlerle güzel bi hafta sonu geçiririz diyoruz.
Yani bunun dşında bişey demiyoruz Tuğsan,yapma allaşkına.
Aynı şeyi diyorum,ama nedense ya ben anlatamıyorum,yada sen yanlış anlıyorsun. :smiley:

tugsan75' Alıntı:

tuğsan bildiğim kadarı ile sende cuma akşamı programına dahildin ??? ??? ,hatta aşağıya iner beraber karşılarız diye konuşmuştuk hayatta unuttmam konuşulanı veya yazılanı :eek: :eek:, ama sen gelmek istemiyorsan cumadan problem yok , stres yapma cumartesi gelecek dostları sen topla gel opetten , biz yukarıda ateşi yakar hazır eder , beklerken ,isteyenlerde ,gişelere iner sizleri karşılarız büyütecek bir şey yok ,ayrıca erkanla bir gece beraber yattım hiçte güzellik uykusu gibi gelmedi bana ;D ;D ;D ;D, bayağı bir gürültülüydü , ummana gerek yok bi orada olacağız söz ağızdan çıkar demiştim ,antalyadaki arkadaşlar dostlar cumadan geleceklermiş karşılamak lazım ;D ;D
a

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ya alla alla,benim öyle bi mesajı yok Tuğsan.
Ben,karşılamaya gelmem diye bişey demedim abicim,nerden çıkarıyosun allaşkına .
En başından beri,cumadan gideriz şeytana uyup,sonrada gerek İst,gerek Ankara ve gerekse antalya dan gelenlerle güzel bi hafta sonu geçiririz diyoruz.
Yani bunun dşında bişey demiyoruz Tuğsan,yapma allaşkına.
Aynı şeyi diyorum,ama nedense ya ben anlatamıyorum,yada sen yanlış anlıyorsun. :smiley:

ben anladımmm ,cumaya devam namaz sonrası buluşuruz ;D ;D,gelenleride karşılarız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR