hsbasar' Alıntı:Teşekkür ederim Yavuz, senin görüşlerin benim için çok önemliydi.
Gece vakti baskınımı hoşgörü ile karşılayıp üstüne birde kahve ikram eden eşine çok teşekkür ediyorum.
sedat bak su işe ya ne sapık ruhlu insanlar var ya alacağından değil iş bozulsunhsbasar' Alıntı:Bu arada benim alacağım aracın sahibini arayıp teklif veren 3 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Aracı aldığım arkadaşın ne kadar dürüst olduğunu anlamama vesile oldular.
Benim yeni araç aldığımı sadece gezenbilirdeki arkadaşlar biliyorlardı. Teklif veren arkadaşlar halen bu aracı almak istiyorlarsa teklif ettikleri fiyata ben onlara satarım.
hsbasar' Alıntı:Bu arada benim alacağım aracın sahibini arayıp teklif veren 3 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Aracı aldığım arkadaşın ne kadar dürüst olduğunu anlamama vesile oldular.
Benim yeni araç aldığımı sadece gezenbilirdeki arkadaşlar biliyorlardı. Teklif veren arkadaşlar halen bu aracı almak istiyorlarsa teklif ettikleri fiyata ben onlara satarım.
doğan66' Alıntı:Selam cumleten iyi akşamlar önumuzdeki hafta sonu parmıukova buluşmasıyla ilgili hava durumu hakkında bilgisi olan varmı
tugsan75' Alıntı:Arkadaşlar Sedat bizden deyil artık,o Toyota ruhundan uzaklaşıyor,artık yaban ellerin :'( :'( :'(
Kaderde bugünleri görmekde varmış ;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Tuğsan şu anda camdan dışarı bakıyorum, ruhsatları benim adıma kayıtlı 2 Toyota 1 LR görüyorum.
Yine ruhsatı benim adıma kayıtlı olan VW 1303 görünmüyor, çünkü yağmur yağınca garajdan çıkarmıyorum onu