Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,614
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan çadıra 800 w birtane elektrikli kalorifer koycam 75 mt uzatma kablo ile jenaratorüde uzaga koyucam boyle bir fikrim var ses yapmaz herhalde ne dersin orada oturulkende ısık derdimizde kalkar ısıklandırmayıda onla hallederiz 1.1 watt 11 tane 100 ampul yakar

Etiketler

Ahmet usta,
bu arada offroad dunyasi seni gec kesfetti ama,iyi oldu sanirim,Basta Tugsan bey olmak uzere ovgulerin sonu yok
su Dogan in arabadaki lastik tasiyiciyi yap da tam olsun,herkes yeni tampon almak istemiyebilir,bana gore en orijinal olani o sistem,Avustralyada 550 av.dolari

hsbasar' Alıntı:
Bu arada benim alacağım aracın sahibini arayıp teklif veren 3 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Aracı aldığım arkadaşın ne kadar dürüst olduğunu anlamama vesile oldular.
Benim yeni araç aldığımı sadece gezenbilirdeki arkadaşlar biliyorlardı. Teklif veren arkadaşlar halen bu aracı almak istiyorlarsa teklif ettikleri fiyata ben onlara satarım.

Sedat'cığım LR ' a ahlaksız teklifte bulunan bu arkadaşlar ???bizim Toyota grubundan değildir muhakkak ;)

altay41' Alıntı:
Ahmet usta,
bu arada offroad dunyasi seni gec kesfetti ama,iyi oldu sanirim,Basta Tugsan bey olmak uzere ovgulerin sonu yok
su Dogan in arabadaki lastik tasiyiciyi yap da tam olsun,herkes yeni tampon almak istemiyebilir,bana gore en orijinal olani o sistem,Avustralyada 550 av.dolari
talep olmadı şimdiyekadar yaparım neden olmasın.

Bakkan' Alıntı:
Sedat tekrar hayırlı olsun,
hoş olmayan, üzücü ve düşündüren şeyler olmuş ???, aracın tekrar hayırlı olsun, herşey gönlünce olsun. Yavuz Bey in dediği gibi sonra nasıl bizlerin arasına çıkacaklar.
Bu arada aracın resimleri varsa görmek isterim.
Bu akşam tam bir off road yaptık. Kenan Çarpışantürk ü bilen varsa onunla birlikte aracı test ettik ve kendisi tarafından bararılı olarak onaylandı. Ben böyle bir deneyim yaşamamıştım. Aracın neler yapabildiğini görmüş oldum, tabi Kenan abininde. Valla kendisini biraz frenlemeseydik kimbilir daha neler yapacaktı. Bu arada tam gaz gitmekten yer yer çürüyen eksozum iyice homurdanmaya başladı.
Çok ani ve gece turu olduğu için fotoğraf makinası yoktu, cep telefonununda şarjı bittiği için foto çekemedim. Yoksa harika görüntüler olacaktı. 3 saattir araba yıkamacıda çamurları akıtmaya çalıştık.
.

Burak'cım İnşallah Kenan Abi okumamıştır "Kenan Çarpışantürk ü bilen varsa " yazının bu kısmını... Türkiye'de off road yarışların duayenlerindendir kendisi...

cemtascioglu' Alıntı:
tugsan çadıra 800 w birtane elektrikli kalorifer koycam 75 mt uzatma kablo ile jenaratorüde uzaga koyucam boyle bir fikrim var ses yapmaz herhalde ne dersin orada oturulkende ısık derdimizde kalkar ısıklandırmayıda onla hallederiz 1.1 watt 11 tane 100 ampul yakar

Cem lambalar birden sönerse bil ki jeneratör ayaklandı gidiyor. :D Mesafede 75 metre :eek:

Yakala yakalayabilirsen :D :D

orj istepne demirinden bahsediyorsak talep patlamasi olur. ama menteşeler sorun.

Ya acemiliğime verir heralde. Camiaya yeni girdiğimiz için yeni yeni tanıyorum. Hakkaten büyük gaf oldu. ;D. Okuyorsa affetsin beni.

ergunucyasar' Alıntı:
Burak'cım İnşallah Kenan Abi okumamıştır "Kenan Çarpışantürk ü bilen varsa " yazının bu kısmını... Türkiye'de off road yarışların duayenlerindendir kendisi...

RedlinE' Alıntı:
orj istepne demirinden bahsediyorsak talep patlamasi olur. ama menteşeler sorun.

mucahit incelemedim ama kaportanın içine bi bakmak lazım bağlantıyı yapacak sğlam yerler varmıdiye menteşeler sorundeğil tornacı işi. :D

bu mesela

resim yedek 151.jpg

istepne için içerde birşey yok. büyük bir parça yapip yükü dagitmak lazim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR