Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,614
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bakkan' Alıntı:
.............
Bu arada aracın resimleri varsa görmek isterim

........................

Sedata bunu aldık ;D ;D

101_6352.jpg

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Arkadaşlar hiç resim çekemedim henüz ama ilan halen aktif resimlere linkten bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/200_000_km_de_98_model_discovery_-61WQQaXQQ17825599WQQpXQQdisplayitem

Burak çok hoş bir tecrübe yaşamışsın eminim çok öğretici ve keyifli olmuştur.
Yazından ne kadar heyecanlandığın ve keyif aldığın anlaşılıyor.

Tüh be benden önce davranmışsın ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Ne güzel işte ,uzak diyarlarda çalışmana gerek yok artık.Yeni işin var;Galeri Sedat. ;D ;D ;D

Bu kadar araba kimde var.Maşallah :D

Bakkan' Alıntı:
Her türlü aracı dizdin kapıya ;DŞahane
Hangisini istersen biner gezersin.

Bu benim çocukluk hayalimdi, Allah herkese hayallerini gerçekleştirme imkanı versin.

Yurda döndüğümde iş sıkıntım olmayacak desene ;D

Vayyy hakkaten çok güzel yeni aracın, nazar değmesin, maşallah.

Bu arada off road turumuzda adrenalin biraz fazlaydı hatta Kenan abi bizi baya bi korkuttu diyebilirim. O kadarki yolun yarısını 2 çeker( Kenan abi 4 çekere almaya gerek görmedi ;D) yarısını 4 çeker gittik ve kuru bir tek yer yoktu.

hsbasar' Alıntı:
Arkadaşlar hiç resim çekemedim henüz ama ilan halen aktif resimlere linkten bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/200_000_km_de_98_model_discovery_-61WQQaXQQ17825599WQQpXQQdisplayitem

hsbasar' Alıntı:

Sedat bey tekrar hayırlı olsun. Çok güzel gözüküyor. Kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanın.

arkadaslar bir ara yagmur filan olursa altinda toplanmak icin branda turu seyler sormuslardi,onu da ayarlamaya calisiyorum,birde 3x4m cadir var,sizin icin onu ayrlayayim mi

o konuda haberim yok amaben hazırlıklı geliyorum ayrıca bana burdan bu konu hakkında bişi diyen olmadı

altay41' Alıntı:
yemek konsunda isteginiz varmi,
ben ilk gun icin mezattan 1 kasa cinekop alayim diyorum,severmisiniz

abi bakya 12 den vurdun şimdi vallahi nedim bensna birader eniştenin yaptığı balık geldi aklıma şimdi.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR