cemtascioglu
problem yok
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
doğru kimkimdir bilerim
doğru kimkimdir bilerim
t392syncro' Alıntı:çağlar abi saol mesaj alındı.
bak gördünmü hırlısı var hırsızı var aman dikkatpandipieri' Alıntı:evet mesela gecen gun biri bana sizde izmirdeymissiniz gorusmek tanısmak arabanızı gormek ısterim diye ozelden msj atmıs, henuz yeni uye daha 1 msjı var, ben de kimsiniz adınız ne neden kendinizi tanıtmıyorsunuz dedim gidis o gidis yok ortalıkta...
t392syncro' Alıntı:mart ayına kadar idare edelim mart ayında sen nekadar harcama yapmamız lazım bir bak ben kredi çekeyim düzeltelim bu işleri
cemtascioglu' Alıntı:bak gördünmü hırlısı var hırsızı var aman dikkat
ergunucyasar' Alıntı:Merhaba; yok maalesef...
emrahmarti' Alıntı:Sedat bey hayırlı olsun Disco'nuz. Kazasız belasız kullanın.
Bakkan' Alıntı:Sedat selam,
hayırlı olsun, kazasız belasız yolculuklar dilerim.
Arkadaşlar bu arad çok yakın bir dostum için vx100 arıyoruz. Tavsiyelerinizi bekleriz. Temiz bir araç olursa lütfen bilgilendirin.
hsbasar' Alıntı:Emrah bey çok teşekkür ediyorum, bugün satışı aldım. Resmi olarak benim oldu artık
discovery-V8' Alıntı:Sedat hayırlı uğurlu olsun , yakından gördüm , kullandım, 4x4 lük araç , nazar değmesin süper .
hsbasar' Alıntı:Bu arada benim alacağım aracın sahibini arayıp teklif veren 3 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Aracı aldığım arkadaşın ne kadar dürüst olduğunu anlamama vesile oldular.
Benim yeni araç aldığımı sadece gezenbilirdeki arkadaşlar biliyorlardı. Teklif veren arkadaşlar halen bu aracı almak istiyorlarsa teklif ettikleri fiyata ben onlara satarım.