Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,696

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

evet mesela gecen gun biri bana sizde izmirdeymissiniz gorusmek tanısmak arabanızı gormek ısterim diye ozelden msj atmıs, henuz yeni uye daha 1 msjı var, ben de kimsiniz adınız ne neden kendinizi tanıtmıyorsunuz dedim gidis o gidis yok ortalıkta...

mart ayına kadar idare edelim mart ayında sen nekadar harcama yapmamız lazım bir bak ben kredi çekeyim düzeltelim bu işleri

pandipieri' Alıntı:
evet mesela gecen gun biri bana sizde izmirdeymissiniz gorusmek tanısmak arabanızı gormek ısterim diye ozelden msj atmıs, henuz yeni uye daha 1 msjı var, ben de kimsiniz adınız ne neden kendinizi tanıtmıyorsunuz dedim gidis o gidis yok ortalıkta...
bak gördünmü hırlısı var hırsızı var aman dikkat

Bakkan' Alıntı:
Sedat selam,
hayırlı olsun, kazasız belasız yolculuklar dilerim.
Arkadaşlar bu arad çok yakın bir dostum için vx100 arıyoruz. Tavsiyelerinizi bekleriz. Temiz bir araç olursa lütfen bilgilendirin.

Teşekkür ederim Burak

hsbasar' Alıntı:
Emrah bey çok teşekkür ediyorum, bugün satışı aldım. Resmi olarak benim oldu artık :D

Sedat hayırlı uğurlu olsun , yakından gördüm , kullandım, 4x4 lük araç , nazar değmesin süper .

Bu arada benim alacağım aracın sahibini arayıp teklif veren 3 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Aracı aldığım arkadaşın ne kadar dürüst olduğunu anlamama vesile oldular.
Benim yeni araç aldığımı sadece gezenbilirdeki arkadaşlar biliyorlardı. Teklif veren arkadaşlar halen bu aracı almak istiyorlarsa teklif ettikleri fiyata ben onlara satarım.

discovery-V8' Alıntı:
Sedat hayırlı uğurlu olsun , yakından gördüm , kullandım, 4x4 lük araç , nazar değmesin süper .

Teşekkür ederim Yavuz, senin görüşlerin benim için çok önemliydi.
Gece vakti baskınımı hoşgörü ile karşılayıp üstüne birde kahve ikram eden eşine çok teşekkür ediyorum.

hsbasar' Alıntı:
Bu arada benim alacağım aracın sahibini arayıp teklif veren 3 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Aracı aldığım arkadaşın ne kadar dürüst olduğunu anlamama vesile oldular.
Benim yeni araç aldığımı sadece gezenbilirdeki arkadaşlar biliyorlardı. Teklif veren arkadaşlar halen bu aracı almak istiyorlarsa teklif ettikleri fiyata ben onlara satarım.

Herşeyden öte ayıp denen bişey var, Diyelimki aldı senin anlaştığın aracı, insan içine nasıl çıkıp bakacaktı bu arkadaşlar bizim yüzümüze? :(

Ahnet ustanı yapıp gönderdiği ön tanpon ve muhafazayı Burak(EKO)arkadaşımızın Hiluxsüne taktık bugün(muhafaza yarın ;D)Ellerine sağlık Ahmet usta çok güzel olmuş. ;D

toyota 008.jpg

toyota 009.jpg

toyota 010.jpg

toyota 011.jpg

toyota 012.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.