Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,741
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
tuğsan ilanı incele hemen
http://www.sahibinden.com/toyota_landcruiser_hzj78_ambulance_4_2d_2009_dizel_ambulans_k-80WQQaXQQ18384940WQQpXQQdisplayitem

Ya dayak yememiş,yada sayı saymasını bilmiyor :mad:

Yuh diyorum başka bişey demeye terbiyem müsade etmiyor. ;D

Etiketler

bu firma enteresan engelliler için getiriyolar başka arabaları,ben yarın sabah 6 da arıcam heralde, 3 tane ilan var

tugsan75' Alıntı:
Ya dayak yememiş,yada sayı saymasını bilmiyor :mad:

Yuh diyorum başka bişey demeye terbiyem müsade etmiyor. ;D

abi niye oyle diyorsun, ingiltereden gelen defenderlar 50.000 euroya geliyorken, az bile buna.. tabi yazıldıgı gibi 2009 ise..

omergin' Alıntı:
abi niye oyle diyorsun, ingiltereden gelen defenderlar 50.000 euroya geliyorken, az bile buna.. tabi yazıldıgı gibi 2009 ise..
::smiley: ::smiley: ::smiley: Ben jeep cileri defender düşmanı bilirdim ama yanılmışım ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
tursan offroad rallı dımı arabaları parcalarız be camel olsa

Cemcim,öyle araç parçalama falan yok,nerden çıktı. ???

Ben etap sorumlusu veya yardımcısıyım,görev alacak arkadaşların,sorumlusu olduğumuz etapda S.O.S yani ihtiyac durumunda müdahele edeceğimiz noktalarda görevleri olacak.Size verilecek görev noktasında bekleyip,görev alanı içerisinde ,müdahale etmeniz gereken durumlarda ve yarışın akışıyla ilgili gerekli bilgileri yarış merkezine veya etap sorumlularına ileteceksiniz okadar.Bu iletmeler,kulübümüzün size vereceği telsizler aracılığı ile olacak.Bu tarz görevlerde yer almak,gerçek anlamda,arazi şartlarında tecrübe kazanmanıza yardımcı olur.

tugsan75' Alıntı:
Cemcim,öyle araç parçalama falan yok,nerden çıktı. ???

Ben etap sorumlusu veya yardımcısıyım,görev alacak arkadaşların,sorumlusu olduğumuz etapda S.O.S yani ihtiyac durumunda müdahele edeceğimiz noktalarda görevleri olacak.Size verilecek görev noktasında bekleyip,görev alanı içerisinde ,müdahale etmeniz gereken durumlarda ve yarışın akışıyla ilgili gerekli bilgileri yarış merkezine veya etap sorumlularına ileteceksiniz okadar.Bu iletmeler,kulübümüzün size vereceği telsizler aracılığı ile olacak.Bu tarz görevlerde yer almak,gerçek anlamda,arazi şartlarında tecrübe kazanmanıza yardımcı olur.

ok

gözlerim beni yanıltmıyorsa aralıktaki yarışta bir etapta sadece Toyota'lar olacak
ama Tuğsan abi bu çok ağır tahrik ;D
yarışta görevli olursam noktada durma ihtimalim çok azalıyo kapıdan bacadan kaçarım o etabı bulurum ;D ;D

dogankeles' Alıntı:
gözlerim beni yanıltmıyorsa aralıktaki yarışta bir etapta sadece Toyota'lar olacak
ama Tuğsan abi bu çok ağır tahrik ;D
yarışta görevli olursam noktada durma ihtimalim çok azalıyo kapıdan bacadan kaçarım o etabı bulurum ;D ;D

Doğancım,hakemlerin başkanı Tolgadan rica et,seni bu keyifden mahrum bırakmasın ;D Amacım zaten eğer destek verenler olursa,bütün Toyotaları aynı etapda toplamak,bu yıllardır hayalini kurduğum bir olaydır. Şuan böyle bir forum aracılığı ile böyle kalabalık ve hergün büyüyen,kaliteli ve seviyeli bir gurubun üyesi olmak inanılmaz mutluluk benim için.

omergin' Alıntı:

Ömercim,yiğidi öldür hakkını ver lafını çok severim,bu araçla İngiltereden gelen (max 43-45 bin euro)araç arasında dağlar kadar fark var.Bu araç bomboş.Tekrar söyliyim,Tekirdağ offroad oyunlarında görmüş ve incelemiş olduğum defenderi,Otokarın satmaya çalıştığı defendera heralde 10 basar.Motor,öntakım,iç aksam hepsi farklı yani.Aynı şekildede bu araçda nekadar Toyota olursa olsun bana göre çok pahalı.

Benim annem engelli,bu tarz özel durum için getirilen araçları ülkeye sokarken özel indirimler oluyor yani eğer kanunda bir deyişiklik olmadıysa,bu aracı ambulans olarak alıp öyle kullanmalısınız kaldıki 41.000 euroya yurt dışından neler getirilir,bu araç bomboş.Amerikada en yapılı,hayranlıkla fotoğraflarına baktığımız fj40 veya vx80 ler,15-20 bin dolar(en dolusu)al,öde gümrüğünü,ıvır,zıvırını olsun 40-45 bin dolar,alacaksam onlardan alırım ama tabiki zevk meselesi. ;)

Arkadaşlar sizden bir ricam var;

Malum forumda üye sayısı hergeçengün hızla artmakda ve buna bağlı olarak(şahsi tecrübem)adı soyadı belli olmayan yani forum bilgileri olmayan kişiler,hiçbilgisi olmadan konulara girip,gerçekle hiç bağdaşmayan,saçmasapan yorumlar yapıp ortadan kayboluyorlar.Bu tarz kişileri,forum kurallarını uygulamadan(üyelik bilgileri tam ve tanışma köşesinde kendini tanıtması)aramıza almayalım.

Diyeceksinizki üyelik bilgilerini yalandan doldurur,olsun onun zamanla kokusu çıkar.Artık birçoğumuz birbirimizi tanıyoruz.Öyle veya böyle biryerlerde karşılaşıyoruzveya beraber aktiviteler yapıyoruz.Bu kişilerde eğer yanlış ve yalan bilgi doldururlarsa,en kısa zamanda gerçek yüzleri ortaya çıkar.Sizi bilmem ama ben kendi sayfamda bu kişileri istemiyorum ve çok rahatsızlık duyuyorum.Burada çok güzel sohbetler yapıp,bilgi paylaşımı ve stres atıyoruz.Kimsenin bunu bozmasına hakkı yok.

Saygılarımla.

Tuğsan çok haklı... Herkes her konuda bilgi paylaşımı için siteyi kulanabilir ama, sorulan sorulara alelacele kulaktan dolma, yarım yamalak bilgi vermek yerine o konuyu iyi bilen arkadaşların cevaplandırmasını beklemek daha doğru olur. Yoksa burayı sadece "biz" kullanırız diye bir iddiamızda yok. Aramızda Jeep' ci , LR' cı, Nissan'cı vs. dostlarımız da var.
Foruma renk ve espri katıyorlar. Yeni arkadaşların öncelikle kendilerini bizlere tanıtmasını bekliyoruz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR