Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,767

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Yeni aracını güzel günlerde kullan Sedat, Disco almana çok sevindim ama İhtiyar senden ayrılmak istemezse ne yapacaksın :smiley: ?

dogankeles' Alıntı:
hakikaten bahsettiğiniz durum dikkat çekici hatta can sıkıcı araç alma safhalarında
bahsi geçen unbreakable hiluxlardan birine sahip olmak isterim imkan olursa, ama piyasadaki rakamlar mantıkla örtüşmüyor
en bakımsız çürük 85 86 araçlar (yani 24 25 yaşlarında) 4x4 se 12 13 bin ??? ??? biracık aksesuar varsa bahsettiğiniz rakamlara çıkıyor

Bu konuda en canlı örnek benim. FJ40 ı 10 000 TL ye aldım 1.5 sene önce.
Kaporta boyayıda yaptırsaydım (4000-5000 TL) bana toplam maliyeti 27-28000 TL olacaktı.

ceranus' Alıntı:
Yeni aracını güzel günlerde kullan Sedat, Disco almana çok sevindim ama İhtiyar senden ayrılmak istemezse ne yapacaksın :smiley: ?

Zerrin teşekkür ederim, İhtiyar ayrılmak istemezse başımızın üstünde yeri var ;D

Zaten ben disco diye yazıp duruyorum ama henüz aracın satışını almış değilim.
Henüz nişanlıyız imzayı atmadık daha :D

Benimle ilgili mesaj yazan arkadaşlar tek tek cevap yazmaya çalıştım ama atladığım arkadaş varsa kusura bakmasın lütfen.
Malum muhabbet sayfası çok hızlı akıyor.

hsbasar' Alıntı:
Kırma kalbimi ;) Şirkette Disco yok, en kötü ihtimalle 2 ay LC ci 1 ay LR ciyim. ;D

kaan aradı dün , haberi verdi, sattı bizi diyor ;D ;D

ceza kesicez artık, baklava olur börek olur..hatta önce kuzu çevirme arkasından baklava daha iyi olur ;D ;D

Ama nişanlıyız diyor Çağlar, çikolata iyi olacak imza sonrasında :D

çağlar' Alıntı:
bugün sanayide erkan beyin aracın benzinlisiyle karşılaştım ,şu mardin ihalede satılan modellerden.
motor 1FZ-F karbüratörlü
4500 -24 subap
ön -arka makas
ön arka diff kilitli.

Çağlar , ihaledeki 11 aracın 10 unu Yanasip almış, 1 tanesini andoff üyesi Ahmet bey almış. Akşam Andoff un toplantısında söyledi. İnat ettim bunu alacağım diye diyor.
Değerinden fazla verdim ama aldım diyor ;D

Ahmet beyde satacak, eğer isteyen olursa Ahmet beyin iletişim bilgilerini verebilirim.

Sedat beyi genel kurul kararı ile Toyotadan atıyoruz. :'( :'( :'(

Ben size demiştim,Yavuz beye yaklaştırmayın diye,bak olan oldu,neyse sektöre faydası olur,sanayidekiler taşmı yiyecek. ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
kaan aradı dün , haberi verdi, sattı bizi diyor ;D ;D

ceza kesicez artık, baklava olur börek olur..hatta önce kuzu çevirme arkasından baklava daha iyi olur ;D ;D

O Kağan varya çift taraflı oynuyor,siz pek güvenmeyin ona, daha ben Libyadan dönmeden önce Disco al diye yazdı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR