Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,767
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

alihay' Alıntı:
sevindim bende az kullanılmış bf googrich AT arıyorum ama nerdeee

bende paraya kıydım sıfır aldım stepneyi...tekte satmıyorlar takımı bozmayalım diye...şansıma tek bir yerde buldum...

Etiketler

Arkadaşlar bir sorum olacak aracımın hidrolik direksyon pompası patlak ve şu an bu şekilde kulanmakatayım bulabileceğim yer yada bildiğiniz yaptırabileceğim yerler konusunda fikri ve bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
aracım 1985 model BJ 75 dizel 3B motorlu olanlarından cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

simurg2' Alıntı:
Arkadaşlar bir sorum olacak aracımın hidrolik direksyon pompası patlak ve şu an bu şekilde kulanmakatayım bulabileceğim yer yada bildiğiniz yaptırabileceğim yerler konusunda fikri ve bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
aracım 1985 model BJ 75 dizel 3B motorlu olanlarından cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

erkan bey atamanla anlaşamazsanız aşağıda aracınızın diagramını ve parça kodlarını veriyorum..
ihtiyacınız olan parça kodlarıyla temservis Suat beye başvurursanız max.45 günde japonyadan gelir.

Picture 1.jpg

Picture 2.jpg

Picture 3.jpg

Çağlar haklı. Parça kodu belirlendikten sonra aslında her hangi bir büyük Toyota servisinden temin mümkün. Yanlızca aracınızın VIN numarasını giriyorlar ve aracınız ekranda arkasından istediğiniz parça sipariş ediliyor. Eğer yolunuz üzeri ise Dumankaya Pendik'de rahatlıkla yapabilirsiniz. Benim parçaları oradan sipariş ediyorum.

cemtascioglu' Alıntı:
arkadaslar benim arabanın lastigini yarmıstım ormanda simdi yedek bulamıyorum master craft couser mt satılan yer bilen varmı

Malesef,bu lastiklerin Türkiye'ye ithalatı durdu.

Daha sonra mesajlara baktımda konu açıklığa kavuşmuş zaten pardon. :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Valla ben zehirlemedim, vx80 lerin hem satış hem parça fiyatlarına bakınca ister istemez insan zehirleniyor, boş vx80 parasına 2 tane discoI v8 hazırlarsın. Son ana kadar ben karışmadım Sedat şahittir, ama bu noktadan sonra elimden geleni yaparım Sedata yardımcı olmak için.

Sedat Land Rover mi almış ::smiley:

Yahu ben bunu nasıl kaçırdım ;D

Aldıysa hayırlı olsun, çok isabetli bir seçim olmuş :smiley:

simurg2' Alıntı:
Erkan Bey sizin aracın camper halini gösteren güzel bir forum sayfasına denk geldim.
http://www.expeditionportal.com/forum/showthread.php?t=21867

bugün sanayide erkan beyin aracın benzinlisiyle karşılaştım ,şu mardin ihalede satılan modellerden.
motor 1FZ-F karbüratörlü
4500 -24 subap
ön -arka makas
ön arka diff kilitli.

Görüntü005#1.jpg

Görüntü002#2.jpg

Görüntü004#1.jpg

Görüntü000#3.jpg

Görüntü001#4.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Valla ben zehirlemedim, vx80 lerin hem satış hem parça fiyatlarına bakınca ister istemez insan zehirleniyor, boş vx80 parasına 2 tane discoI v8 hazırlarsın. Son ana kadar ben karışmadım Sedat şahittir, ama bu noktadan sonra elimden geleni yaparım Sedata yardımcı olmak için.

Arkadaşlar bu kararı kendi iradem ve isteğimle vermiş bulunmaktayım. Ailecek VX80 i çok istememize rağmen bütçemizin güncel VX80 fiyatlarına uygun olmayışı ve daha önce 7 yıl defender kullanmış olmam beni bu kararı almaya itti. Uygun fiyatlı bir Disco aldığımdan FJ40 ı satmak gibi bir acelem de yok artık. Yarın itibari ile hem FJ40 hemde Disco 1 kullanıcısıyım.
Yavuz henüz aracı görmedi bile ama teslim alınca ilk uğrayacağım kişi o olacak ;D

çağlar' Alıntı:
sedatla bugün konuştum,,gerçekten zehirleme konusunda yavuzun suçu yokmuş.. ;D ;D

hayırlı olsun arkadaşımıza kazasız belasız binsin.

Teşekkür ederim Çağlar
Aslında almadan önce sana uğrayıp düşünceni almak istiyordum ama olaylar çok hızlı gelişti.

alihay' Alıntı:
çağlar abi öncelikle hayırlı olsun
sedat bi LR aldı, nasıl oldu

Ali teşekkür ederim.
Dün bu konuda bir üstadımız çok güzel bir şey söyledi.
Altımızdaki araçlar değil onun içindeki insanlar ve paylaşılanlar önemli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR