Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,423

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Abi eline sağlık.Burada şunu belirtmek isterimki,belki bilmeyenler vardır;Dünyanın en muhafazakar ülkelerinden biri Fransızlardır.Kendi araçlarından başka bindikleri tek araç TOYOTA LANDCRUISER dir.Buna binmek pek demezler,taparlar.Dünyanın en ünlü Toyota dergisi TLC magazine,Fransızlarındır.Gerisini siz düşünün. ;D

Defender i unutmayalım ;D Fransızların hayran olduğu belki ingiltere dışında en fazla kişinin kullandığı Defender fransa hollanda ve belçika da. ;)

RedlinE' Alıntı:
Yeni araç alan arkadaşimiza hayirli olsun diyelim. gerçi satti toyotacilari ama dicek birsey yok. kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun hocam.
Yavuz beyı sokmamak lazım bızım topıklere zegirledi kardeşimizi...

Valla ben zehirlemedim, vx80 lerin hem satış hem parça fiyatlarına bakınca ister istemez insan zehirleniyor, boş vx80 parasına 2 tane discoI v8 hazırlarsın. Son ana kadar ben karışmadım Sedat şahittir, ama bu noktadan sonra elimden geleni yaparım Sedata yardımcı olmak için.

sedatla bugün konuştum,,gerçekten zehirleme konusunda yavuzun suçu yokmuş.. ;D ;D

hayırlı olsun arkadaşımıza kazasız belasız binsin.

çağlar' Alıntı:
teşekkür ederim...

çok alçak be abi, yerden yerden gidiyoruz. ;D ;D

Hazır alçatmışken alta 4 tanede floresan lamba şöyle mor mor :D

1996_.png

saol ali...

valla sedat disco aldı..hem şu aralardaki 80 kasa kıtlığı ,hem fiyatları böyle bir karar verdirmiş olabilir.
fj40 ile ailece uzun geziler sorunlu olduğundan biraz daha konforlu bir arac bakıyordu.çalıştığı bölgeylede ilgili land roverlara aşina zaten.

hesaplı gelmiştir,bütçesine uymuştur , hayırlı olsun. :smiley: :smiley:

bende fanatik toyotacıyım ama, tüm arazi araçlarına sempatim vardır.saygı duyarım hepsine ,alır götürürler seni istediğin coğrafyaya ;D ;D

85-87 hiluxe 18-19 bin lira istenirken, 10 yaş genç diskoyu 3-5 bin daha ucuza alabiliyorsan seçenekler dahilinde olmalı.

haklısın abi hayırlı olsun demek düşer bizlere
ama LC derken LR olması şaşırttı

çağlar' Alıntı:
saol ali...

85-87 hiluxe 18-19 bin lira istenirken, 10 yaş genç diskoyu 3-5 bin daha ucuza alabiliyorsan seçenekler dahilinde olmalı.

hakikaten bahsettiğiniz durum dikkat çekici hatta can sıkıcı araç alma safhalarında
bahsi geçen unbreakable hiluxlardan birine sahip olmak isterim imkan olursa, ama piyasadaki rakamlar mantıkla örtüşmüyor
en bakımsız çürük 85 86 araçlar (yani 24 25 yaşlarında) 4x4 se 12 13 bin ??? ??? biracık aksesuar varsa bahsettiğiniz rakamlara çıkıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR