Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,792

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ÖMER MÜTHİŞ OLMUŞ,güle güle kullan,ahmet bey eline sağlık. ömerin üst branda tam avrupa işi olmuş.10 numara

teşekkür ederim heytem bey.

tugsan75' Alıntı:
Ahmet usta Ömerin ilave bıranda fikir verir dimi bizimkiler için ;)

ömerin ekstra yaptırdığı bıranda burdayken üzerine koymadık bende resimlerinde gördüm .yani ömer yaptırırken ben tanponuyla uğraşıyordum .
ben bugün bırandacıya verdim sparişi ancak bukadar kapalı değil benim yaptıracağım daha ince birmanzemeden kalabalık yapmama açısından düsündüm birde sadece kahve rengi olan yaniüst bölümden bahsediyorumyanlara 10 15 cm sarkacak ön ve arkadan basit lastik diktiriyorum içine bağlama ihtiyacı olmadan..

AHMET07' Alıntı:
ömer nerde yaptırdın güzel olmuş aracın çadırın.. ;D

sevdigimiz bir abimiz yapıyor sagolsun :smiley:

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ÖMER MÜTHİŞ OLMUŞ,güle güle kullan,ahmet bey eline sağlık. ömerin üst branda tam avrupa işi olmuş.10 numara

abicim eyvallah, kit ile lastigide taksam rahatlayacagım.. çok çelimsiz duruyor boyle..

Güzellll bende okadar tam kapalı istemiyordum,biraz hava alsın dimi,zaten çadırın kumaşının maşallahı var ;)

tugsan75' Alıntı:
Ahmet usta Ömerin ilave bıranda fikir verir dimi bizimkiler için ;)

abi benim brandanın ust kuması esnek; ben birde yanlarına metal halka bastırdım deliklerden ip geçirip gerdirmek için.. boylece hava alabilmesi için ez az 20cm lik bosluk kalıyor yanında.. ama keske biraz daha uzun yaptırsaymısım diye dusunmedim degil..

buarada branda ile birlikte rahatça açılııp kapanabiliyor..

simurg2' Alıntı:
ömer bey nerde yaptırdınız güzel olmuş gülegüle kullanın

sagolun erkan bey, ahmet usta yaptı..

buarada arka avadanlık çekmecelerini ünutmadım buluşma sonrası ilk fırsatta ..

Yeni araç alan arkadaşimiza hayirli olsun diyelim. gerçi satti toyotacilari ama dicek birsey yok. kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun hocam.
Yavuz beyı sokmamak lazım bızım topıklere zegirledi kardeşimizi...

Tüm Toyotacı arkadaşlara selam..Fransada gördügüm bir landcruiserin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim..Fransa gezdigim yerler içerisinde en çok lc gördügüm ülke..

P5110010.jpg

P5110011.jpg

P5110012.jpg

P5110013.jpg

P5110014.jpg

P5110015.jpg

P5110016.jpg

P5110017.jpg

P5110018.jpg

P5110019.jpg

P5110020.jpg

P5110022.jpg

Abi eline sağlık.Burada şunu belirtmek isterimki,belki bilmeyenler vardır;Dünyanın en muhafazakar ülkelerinden biri Fransızlardır.Kendi araçlarından başka bindikleri tek araç TOYOTA LANDCRUISER dir.Buna binmek pek demezler,taparlar.Dünyanın en ünlü Toyota dergisi TLC magazine,Fransızlarındır.Gerisini siz düşünün. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR