Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,797

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

eko' Alıntı:
evt bu güzel içi polar olması ii umarım arabada çok terletmez iş çıkışı gidip bi bakıyim .
Arabada insanın canına okur gibime geliyor, ;D
Ama soğukta iş görecektir,
Havalandırma fermuarları olan,kayap pantolonları bence daha iyi bir alternatif olur,

cihanülker' Alıntı:
kerim bakalım şuna beraber ankarada hemen yavvv nerdeki bu colombia ,için polar olması iyiymiş ;)
Cihan pantolon ,Panorada,converse mağazasında gördüm.
Dıştan normal gibi gözüküyor,içi polar,
su testi yaptık ;D bir bardak suyu üstüne döktük,teflon tava gibi ;D
Ama bu tip malzemelerin bazıları birkaç yıkamadan sonra su itme özelliklerini kaybediyorlar.
Yinede colombia çok güvenilir bir marka.

Gece hava kararana kadar,termal içlik giyip üstüne normal kot veya kalın eşofman,akşam için ise kayak pantolonu.Bu benim uzun zamandır uyguladığım sistem.Gündüz aracdan,indi bindi çok terlersin.Termal bilindiği üzere vücutda terlemeyi engeller.Çamur içinde avcıların kullandığı diz kapağına kadar olan yeşil cizmelerden giyerim.Çamurdan ayağını çekince,botun orada kalmaz ;D

Yaw o kar tuluylada uyku tulumuna sığmak mesele be kardeşim.Yoksa en garanti yol da işte astronot gibi kalıyosun uyku tulumunun içinde ;D
Uyku tulumundayken,termal içlik ve belki üstüne bi kat daha içlik tamamdır ;D

Erkancım kar tulumuyla,uyku tulumunda uyumayacağız ;D Akşam ateş başı için dedim ;) Sen Yeşillendin galiba gene. ;D

Arkadaşlar yağmur bugün malesef dinmedi,bende meraktasınız diye hırs yapıp açtım çadırı,bu fotoğraflarla idare edin ;D Tekrar eline sağlık Ahmet usta 8)

tavan cadırı 001.jpg

tavan cadırı 002.jpg

tavan cadırı 003.jpg

tavan cadırı 004.jpg

tavan cadırı 005.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR