Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,839
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

evet kitte sorun çikti. Şu A B davasi hepimizi ugraştirdi.
araci yükseltince arka dif yana kaydı ayarli aparat yaptik bizde jeeplerin kitinde çikan parca resimleri var bir topik açar koyarim.

Etiketler

http://www.sahibinden.com/94_model_disel_ck_temiz_land_cruiser_fiyat_dustu-99WQQaXQQ11310779WQQpXQQdisplayitem

bu araca bakan var mi?
iyice dustu fiyati

Cihancim en kisa zamanda off-road' a hazir hale getirme calismalarina basliyorum :smiley: bilgilerinden faydalanmak isterim, su lpg tankını aluminyum ile koruma isi ilk sirada, sanirim bunu antalyadan ahmet dostumuz yapıyordur degil mi? en acil durum o? bir de sunu sorayim benim aracin su anki haliyle 14-15 kasimda zorluk cekermiyim gidecegimiz yerde ne dersiniz ek donanım zorunlu mu?

pandipieri' Alıntı:
Cihancim en kisa zamanda off-road' a hazir hale getirme calismalarina basliyorum :smiley: bilgilerinden faydalanmak isterim, su lpg tankını aluminyum ile koruma isi ilk sirada, sanirim bunu antalyadan ahmet dostumuz yapıyordur degil mi? en acil durum o? bir de sunu sorayim benim aracin su anki haliyle 14-15 kasimda zorluk cekermiyim gidecegimiz yerde ne dersiniz ek donanım zorunlu mu?

aynen ahmet usatada halledebilirsin, koruma işini ama sen istanbulda tank takıldıktan sonra yaptırmadınmı ? , 14-15 kasımdaki ana yoldan sonraki kısımları, ben bilmiyorum ama daha evvel giden dostalarımız senin soruna daha iyi cvp verir , bu arada standart hali ile neler yapar o araç şok olabilirsin ben olmuştum ilk arazi testinde :D :D

araç beykozda ilanini ilk gunden beri takip ediyorum. ama nasip olmadi kimseye bir derdimi var acaba diye sordum. p.tesi benim araç maslakda olacak kiti ne zaman taktiracaksiniz laflariz biraz.
Ahmet bey muhafazi halleder kesin ama dedigim kodlu mahzemeyi bulabilirmisiniz bilemem. Burda bile herkezde yok. bukulebilen ama sert bir malzemedir. ithal alt muhafazalar ondan yapiliyor.

Bu arada toyotada beleş servis gunleri var. benim araç yarin ceke girecek bakinsinlar ne var ne yok.
zamani olanlara tavsiye ederim.

lpg takıldıktan sonra bir koruma yapıldı ama 8mm ve mucahitin soyledigi standartlarda bir koruma degil, tahmin edebiliyorum daha once competus kesif konvoyunda test etme imkanım olmustu LC yi, oradaki arac da donanımsizdi yine de sorayim dedim gelipte yarin yolda kalmak gibi bir durum olmasin :smiley:

RedlinE' Alıntı:
araç beykozda ilanini ilk gunden beri takip ediyorum. ama nasip olmadi kimseye bir derdimi var acaba diye sordum. p.tesi benim araç maslakda olacak kiti ne zaman taktiracaksiniz laflariz biraz.
Ahmet bey muhafazi halleder kesin ama dedigim kodlu mahzemeyi bulabilirmisiniz bilemem. Burda bile herkezde yok. bukulebilen ama sert bir malzemedir. ithal alt muhafazalar ondan yapiliyor.

Bu arada toyotada beleş servis gunleri var. benim araç yarin ceke girecek bakinsinlar ne var ne yok.
zamani olanlara tavsiye ederim.

mücahit ben pazartesiye yetişemem istanbula , daha 2 saat evvel antalyadan döndün valla yoruldum bu hafta hep yollarda geçti ,büyük ihtimalle hafta sonuna doğru kaçmaya çalışacağım, istanbula gelmeden evvel ,tuğsan ,erkna ve başka arkadşalarımızla müsait olurlarsa bir çay içelim çok iyi olur buluşma öncesi laflarız biraz ;)

pandipieri' Alıntı:
lpg takıldıktan sonra bir koruma yapıldı ama 8mm ve mucahitin soyledigi standartlarda bir koruma degil, tahmin edebiliyorum daha once competus kesif konvoyunda test etme imkanım olmustu LC yi, oradaki arac da donanımsizdi yine de sorayim dedim gelipte yarin yolda kalmak gibi bir durum olmasin :smiley:

gezebilir den kimse ,arkadaşlarını yarı yolda bırakmaz , :D :D :D

Geneldir heralde bana haber geldi randevu aldirdim.
yarında araci alacaklar cocuklar sag olsun.

RedlinE' Alıntı:
evet kitte sorun çikti. Şu A B davasi hepimizi ugraştirdi.
araci yükseltince arka dif yana kaydı ayarli aparat yaptik bizde jeeplerin kitinde çikan parca resimleri var bir topik açar koyarim.

hımm kotu oldu bu, bizim kitlerde problem olmaz insallah..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR