Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,849
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

umutcelikel' Alıntı:
Vay anası, kamp alanı rüyama girdi ;D
Bir sorum olacak, 3 mevsim çadırda dandik 2 uyku tulumunu iç içe giyerek kalınır mı bu havada? Eksi bilmem kaç derecelik tulum yok bende ??? ::smiley:

Umut,bir kar manyağı olarak,çadır tamam diyelim.
Ama öyle iki dandik uyku tulumu v.s olmaz.Şey diyede düşünme sakın,hani kalın giyinirim altına girerim felan.
Unutmaki,hareketsizsin tüm uyku boyunca.
Haa bütün bunlara rağmen bu tip ekipmanla idare etmenin yollarıda var tabiki ama hiç uğraşma derim.
Kış için alacağın bir uyku tulumuyla mışıl mışıl uyursun ;)

Etiketler

pandipieri' Alıntı:
sedat beycim madem dondunuz ben onumuzdeki hafta uygunum ne zaman derseniz derslerimi ayarlayıp dediginiz o vx80 e bakmaya gidebilirim...

Serkan bey aynı anda yazmışız. :D

Ben önce sahibi ile görüşeyim, fiyat benim bütçeme uygun duruma gelirse sizi haberdar edeceğim.

erkan beycim toyota bulusmasindaki uyuma sorunundan bahsediyorsunuz degil mi? tek cikis iyi birer uyku tulumu degil mi? arabada uyumayı da kurtarır mı?

pandipieri' Alıntı:
erkan beycim toyota bulusmasindaki uyuma sorunundan bahsediyorsunuz degil mi? tek cikis iyi birer uyku tulumu degil mi? arabada uyumayı da kurtarır mı?

Tabi tabi,buluşmadaki uykudan bahsediyorum.
Ama öncelikle hani,Tuğsan'nın linkini verdiği koşullar olmıyacak büyük bir ihtimal,haa keşke ama keşke öyle olsa ;D
Araba yada çadır,iyi seçilmiş bir uyku tulumu her şartta mışıl mışıl uyutur. ;)
Tabi bunların yanına 1-2 ufak tefek ekleme ile(içlik v.s) evdeki gibi uyursunuz. ;)

biz arabada uyumayı tercih edecegiz, o zaman iki iyi uyku tulumu isi hallederse mesele yok, hava kosullari coook kotu degil sanirim o gunlerde ben rus uydularindan baktim biraz... malum meslek uzay olunca...

Araba için öyle çok iyi uyku tulumu v.s şart değil.
Hoş ordadada başka sıkıntı var,metalin iletkenliği v.s
Valla ben araçta hiç kalmadım,pek sevmiyorum,arabada kalan arkadaşlar varsa onlar anlatsın arabayı.
Ben direk dışarda kaldığım için,tulum çok ama çok önemli ;)

pandipieri' Alıntı:
evet sanirim ben low konuma almadim araci, aynen ciktim oldugu gibi ama kum cok yumusak degildi... ust kısımlara ciktikca aynen senin dedigin gibi batış başladı, cok krıtık bir bilgi verdin tugsancim... cook tesekkurler...

Serkan bey merhabalar ,
Aracınızı güle güle kazasız belasız kullanın

ben (Ufuk Şenol-İstanbul ) 97 model bir LR discovery kullanıyorum fakat 99 üstende bir model LC vx100 almayı düşünüyorum fakat LC ler konusunda hic bir bilgim yok bu siz aracınızı yeni aldınız , netür tavsiyeleriniz olur tabii bu konuda sizin dışınızdada bilgi verebilecek diğer arkadaşlarada şimdiden teşekkür ederim

Alırken araçlarda nelere dikkat etmeli , bu araçların KMleri 150.000 üsütünde oluyor yakın zamanda motor istermi, arac bulursam istanbulda göstere bileceğimiz tavsiye edeceğiniz ustalar varmıdır ve benim aklıma gelmeyen birçok konu olabilir

şimdiden teşekkür ederim

tugsan75' Alıntı:
Tar oto sadece satıyor,uygulamayı şuan için Tem servis yapıyor,onlarda kilit temini yapıyorlar,onlarada bir danışın ve fiyat karşılaştırması yapun.

Ergun abi bende Shellden alıyorum ve ipragaz olmasına dikkat ediyorum.Eski sponsorumun olmasının dışında,kendileriyle yaptığım görüşmede katgılı gazın saçma olduğunu söylemişlerdi.Üstüne birde Yusuf usta bunları söyleyince artık Opet benim için hayal.İnşallah zorlukla yakaladıkları bu başarılarını,bu saçmasapan uygulamayla sürdürüp bozmazlar.

Geçen hafta 100 ün üstünde arızalı araç gelmiş ???

Benim araçta elektronik olarak kol saatim ve cep telefonumdan başka birşey olmadığından bir sıkıntı yaşamadım ama geçenlerde bujilerim aşırı yağlandı. Demek ki gazla ilgiliymiş....

Tuğsan Bey , değerli bilgilerinizi bende rica ediyorum.
burak_akkan@yahoo.co.uk

tugsan75' Alıntı:
Kumda,Karda ve Çamurda sürüş tekniklerini anlatmak isterim ama bu forumda(Toyota gurubu hariç) okadar çok bilmiş varki canımı sıkarlar,ukala ukala konuşurlar diye hiç bulaşmıyorum.Ama özelden isteyene anlatabilirim. ;)

tugsan75' Alıntı:
Zaten dedim bizim gurupda o tarz kimse yok diye ama buraya yazarsam,muhakkak çok bilmişin biri çıkar,yok şöyle böyle diye konuşurur eminim. ;)

Hazırlığımı yapayım bana özelden mesaj atın,cevap gönderirim.Zaten çok abartılı birşey yok,basit ve akıllıca uygulama hareketleriyle iş hallolur.Bu yazacaklarım bana ait deyil,bu işin duayenleri tarafından artık kural olarak kabul edilmiş genel bilgiler. 8)

slm tuğsan bey
barbarossayil@asdembeach.com.tr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR