Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,841

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

sedat bey hoş geldiniz. gerçi eliniz boş geldiniz ama neyse cengiz abiye anlatirsiniz artik.

serkan bey araciniz hayirli olsun bu arada cok diri duruyor.

arada muhabbet ederken bazi konular kayniyor dogru mesela yuksetme konusu benım cok canım sıkıldı o konuda bır kac arkadasda siknti cekmiş anlasilan o konuda bir topik açabiliriz.
uyku tulumu konusunda beyler edının bır tane -10 falan olsa yeter ben arkadasa aldim yeni nakit 110 tl nettedi ilanda 135-138 yaziyordu. tulum bu arac sızde oldugu surece devamlı lazım eskımez yırtılmaz birsey olmaz sizden sonra cocuklarinizda kullanir. aracda yatanlar cami az acmak zorunda yoksa terleme ve biriken nemden disardan daha soguk hıssedılıyor. yani araçin içi ekstra bir sicak degil
bir adet mat edinin aracin içindede lazim havali yataklar kesinlikle işe yaramaz.

bazilarimiz iki gece kalacak. ona göre

RedlinE' Alıntı:
sedat bey hoş geldiniz. gerçi eliniz boş geldiniz ama neyse cengiz abiye anlatirsiniz artik.

serkan bey araciniz hayirli olsun bu arada cok diri duruyor.

arada muhabbet ederken bazi konular kayniyor dogru mesela yuksetme konusu benım cok canım sıkıldı o konuda bır kac arkadasda siknti cekmiş anlasilan o konuda bir topik açabiliriz.
uyku tulumu konusunda beyler edının bır tane -10 falan olsa yeter ben arkadasa aldim yeni nakit 110 tl nettedi ilanda 135-138 yaziyordu. tulum bu arac sızde oldugu surece devamlı lazım eskımez yırtılmaz birsey olmaz sizden sonra cocuklarinizda kullanir. aracda yatanlar cami az acmak zorunda yoksa terleme ve biriken nemden disardan daha soguk hıssedılıyor. yani araçin içi ekstra bir sicak degil
bir adet mat edinin aracin içindede lazim havali yataklar kesinlikle işe yaramaz.

bazilarimiz iki gece kalacak. ona göre

aynen biz 2 gece kalacağız ,ama şu 12 voltla çalışan battaniye işini atlamayın çok rahat edersiniz benden söylemesi ;) ;)

heytem dostum once senin sorunu yanitlayayim simdilik uydudan hava yogun bulutlu yer yer sagnak gorunuyor, gunduz 7 ile 9 derece gece ise 3-5 dereec arasinda. ama simdiki veriler sadece goreli verilerdir. 8-9 kasım gibi daha net verileri uydudan okudugum anda sizlerle paylasirim...

faruk beyin geriye donuk yazilarini okursaniz anlarsiniz. kendisini tanimam ama bindigi aracdan yapilan modifiyesinden dolayi kendisine saygi duyarim.
ama gece 3 de foruma girip beni silin falan derseniz silerler.
kendi aranizda olan sorunlari kendi aranizda cozerseniz. burayada yansimaz modlarada iş duşmez.
saygilar

kurumuf' Alıntı:
doğa seven biriyim ama büyüklerimiz ne demiş arkadaşını tanıman için birlikte seyahat et demiş..

insanlar özgür düşüncesini söylemeli bence ..

sitenin yetkilisi her kimse antalyadan faruk abiyi neden henklemiş bir cevap yazarsa sevinirim.. herkezde bilsin aleni olsun lütfen..

selamlar

siz galiba yanlış yerde yazıyorsunuz , bu mesajları ,faruk bey neden henklendiğini kendisi ,sorup öğrensin , site yetkililerine , sizde özgür düşüncelerinizi saygılar çerçevesinde ,serbest muhabbet bölümünde söyleyebilirsiniz

Mücahit bey cok tesekkur ederim, evet gercekten arac hayli diri araziye hic girmemis simdiye kadar, 2001 en bu yana 147,000 km yapmis ki bir LC icin hayli ideal 1 yıl takip ettim bu aracı, sonunda muradıma erdim...

ufuk beycim simdi sizin sorunuzu yanıtlayayım, onclikle aramiza hosgeldiniz, 150-200, bin km ler LC ler icin cok fazla kmler degildir, yeterki aracin metal yorgunlugu paslanmasi ve ozellikle şanzımanında sorun olmasin, ancak bunlari bizler bir bakısta anlayamayacagimiz icin, maslak oto sanayide temservis var, suat bey, bu isin 1 numarasi diyebiliriz, ben de aracimi ona goturmustum. grubumuzdaki bir cok arkadasimizda kendisini tanir babadan toyotacıdrır ve coook ustadir. buldugunuz bir arac olursa ona gonul rahatligi ile gosterebilirsiniz... en azindan iciniz rahat eder...

pandipieri' Alıntı:
Mücahit bey cok tesekkur ederim, evet gercekten arac hayli diri araziye hic girmemis simdiye kadar, 2001 en bu yana 147,000 km yapmis ki bir LC icin hayli ideal 1 yıl takip ettim bu aracı, sonunda muradıma erdim...

eee nezamn başlıyorsun ,offroada hazır hale getirmeye malum benim arabaya bir kardeş lazım tek başına olmuyor ;) ;)

RedlinE' Alıntı:

hocam hayırdır, yukseltme kitinde mi problem çıktı?

Serkan bey muradiniza erdiginize sevindim. Bende aldigim araci ilanlarda 68 bın tl gorunce bakınıp durmustum. Allah saybine bagişlasin demiştim.
bu arada lpg tankini aracin altina koyan arkadaşlar 8 mm kalinliginda 5089 kodlu ithal aliminyumdan muhafaza yaptirmanizi oneririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR