kurumuf' Alıntı:Selam arkadaşlar off road nedir?
SDC' Alıntı:Sedat, Cihan hoşgeldiniz
RedlinE' Alıntı:sedat bey hoş geldiniz. gerçi eliniz boş geldiniz ama neyse cengiz abiye anlatirsiniz artik.
serkan bey araciniz hayirli olsun bu arada cok diri duruyor.
arada muhabbet ederken bazi konular kayniyor dogru mesela yuksetme konusu benım cok canım sıkıldı o konuda bır kac arkadasda siknti cekmiş anlasilan o konuda bir topik açabiliriz.
uyku tulumu konusunda beyler edının bır tane -10 falan olsa yeter ben arkadasa aldim yeni nakit 110 tl nettedi ilanda 135-138 yaziyordu. tulum bu arac sızde oldugu surece devamlı lazım eskımez yırtılmaz birsey olmaz sizden sonra cocuklarinizda kullanir. aracda yatanlar cami az acmak zorunda yoksa terleme ve biriken nemden disardan daha soguk hıssedılıyor. yani araçin içi ekstra bir sicak degil
bir adet mat edinin aracin içindede lazim havali yataklar kesinlikle işe yaramaz.
bazilarimiz iki gece kalacak. ona göre
RedlinE' Alıntı:toyotacilarin arasinda hiç mod varmi?
kurumuf' Alıntı:doğa seven biriyim ama büyüklerimiz ne demiş arkadaşını tanıman için birlikte seyahat et demiş..
insanlar özgür düşüncesini söylemeli bence ..
sitenin yetkilisi her kimse antalyadan faruk abiyi neden henklemiş bir cevap yazarsa sevinirim.. herkezde bilsin aleni olsun lütfen..
selamlar
pandipieri' Alıntı:Mücahit bey cok tesekkur ederim, evet gercekten arac hayli diri araziye hic girmemis simdiye kadar, 2001 en bu yana 147,000 km yapmis ki bir LC icin hayli ideal 1 yıl takip ettim bu aracı, sonunda muradıma erdim...
RedlinE' Alıntı:arada muhabbet ederken bazi konular kayniyor dogru mesela yuksetme konusu benım cok canım sıkıldı o konuda bır kac arkadasda siknti cekmiş anlasilan o konuda bir topik açabiliriz.
İyi geceleeeeeeerrrrrrrrrrr....kurumuf' Alıntı:antalya da off road kralıdır the faruk..
hazmedemeyenler mutlaka olucaktır.
iyi geceler..