Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,378
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Herkese merhaba,
muhabbet köşesi hızla akmış gitmiş, son 3 günde yazılanları okumak 1 saat sürdü :D

Serkan bey aracınız hayırlı olsun, maşallahı var.

Etiketler

pandipieri' Alıntı:
Çağlarcim 2001 model, ancak on panjur yanıltmasin degistigi icin 2003 gorunumlu 2001, dogan gorunumlu sahin gibi yani :smiley:, sana da tesekkurler burakcim...

panjurdan sormuştum bende ;D

kazasız belasız kullanın..içide açık renktir (bej gibi) oh ferah ferah...

evet sanirim ben low konuma almadim araci, aynen ciktim oldugu gibi ama kum cok yumusak degildi... ust kısımlara ciktikca aynen senin dedigin gibi batış başladı, cok krıtık bir bilgi verdin tugsancim... cook tesekkurler...

Ooooo Sedatcım hoş geldin,bak sana görev vereyim,Ankara gurubu unuttum sanmasın,şu fj 55 meselesine biraz önem verin.Bir eksiğimiz o kaldı 8)

tugsan75' Alıntı:
Ooooo Sedatcım hoş geldin,bak sana görev vereyim,Ankara gurubu unuttum sanmasın,şu fj 55 meselesine biraz önem verin.Bir eksiğimiz o kaldı 8)

Yavuzla konuştum yarından sonra FJ55 in son görüldüğü noktada nöbete başlıyorum ;D

tugsan75' Alıntı:

şimdi ümitköy tarafına gidicem bi bakınayım 55 e...

sedat ankaraya geldinmi.?

ben cok isterim tugsancim, her bilgiye her zaman kapım acik, bence toyoya muhabbet kosesinde bunlari rahatlikla anlatabilirsin super de faydali olur bizim grupda buna ukalalık yapacak kimse olacagini pek sanmam... cok onemli ve degerli bilgiler bence....

çağlar' Alıntı:
şimdi ümitköy tarafına gidicem bi bakınayım 55 e...

sedat ankaraya geldinmi.?

Geldim evden yazıyorum. Hatta TPAO ya gidip FJ40 ıma bile baktım, anahtar yanımda değildi alamadım. :D
Birazdan gidip alacağım

tugsan75' Alıntı:
Kumda,Karda ve Çamurda sürüş tekniklerini anlatmak isterim ama bu forumda(Toyota gurubu hariç) okadar çok bilmiş varki canımı sıkarlar,ukala ukala konuşurlar diye hiç bulaşmıyorum.Ama özelden isteyene anlatabilirim. ;)

Tuğsan bir word dosyası hazırla isteyene özelden e-posta gönderirsin.

İlk sırada ben varım hsbasar@yahoo.com

tugsancim cok zahmet olacak ama ben de isterim serkan.saygan@derinuzay.com veya serkan.saygan@gmail.com ya da nereden istersen ozelden de yollayabilirsin... bu arada mudahale eden olursa tum toyota grubu arkandayız ukalalıga izin yok...

sedat beycim madem dondunuz ben onumuzdeki hafta uygunum ne zaman derseniz derslerimi ayarlayıp dediginiz o vx80 e bakmaya gidebilirim...

Arkadaşlar bana araç önerebilirmisiniz?
Bütçem en fazla 25 000 TL, bu fiyata VX80 bulma ihtimalimiz nedir?
5 hafta iznim var, son hafta bayram zaten. 2 hafta içinde uygun bir araç bulursam alabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Geri