Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,378

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Lpg le dağda hiçsorun olmuyor,bu arda arkadaşlar dün yazacaktım unuttum,Yusuf usta söylemişti,katkılı gaz diye satılan OPET den sakın gaz almayın,3 haftadır arızalı araçlar yağmaya başlamış,araçların enjektörleri,map sensörleri falan hep tıkalıymış.Yağlı tuhaf bir sıvı çıkıyormuş.Hepside OPET den alıyormuş.LPG de katkı falan olmazmış aman dikkat. :eek:

5.9 cheeroke zaten şehir içinde 25 LT den aşağı yakmaz,(oda en temiz ayarlısı) o soğuk havada 37 litre normal ;D

Bu arada gelmeyen araçlara suikast düzenlerim 8)

LPG kullananlar en iyi gazın AYGAZ olduğunu bilirler. Tuğsan'ın dediği gibi katkılı AYGAZ diye satılan gazın diğerlerinden bir farkı yok. Tesadüfen aldığım SHELL ' den çok memnun kaldım. Son 5-6 depo gazı Shell'den aldım. Denemenizi tavsiye ederim.

RedlinE' Alıntı:
Mesut abi rapor verir akşam ikide resim koyar.

birde lpg derdi var.
dagda lpg si biten 5.9 okudunuzmu mecburiyetten 100 km de 37 litre benzin yakmiş.

Maalesef büyük makinalar için 60lt'lik tank çok yetersiz kalıyor.
Bu tip gezilerde hem benzin, hem de LPG full olmalı. Hatta bir de 20lt'lik jerrycan...
Malum LPG bidonda taşınmıyor. Araçtan araca da aktarma şansı yok.

Arkadaşlar mümkün olduğu kadar Muhabbet sayfalarında teknik konuları konuşmamaya dikkat edelim aksi hale bu sayfalarda yazılan teknik konuların sadece o anda okuyandan başka kimseye faydası yoktur konu ne olursa olsun başlık açılarak bilgi paylaşımı yapılması
hem değerli bilğilerin paylaşılması hemde bu bilğileri verenlerin emekleri boşa gitmemiş olur

tugsan75' Alıntı:
Yunuscum hangi teknik bilgiyi atladık,ben gözden kaçırmış olabilirim ???
Yok abi genel olarak sayfayı takip ediyorum birçok teknik konu konuşuluyor ve bu değerli bilgiler muhabbet sayfasında heba oluyor anlamında

tugsan75' Alıntı:
Tar oto sadece satıyor,uygulamayı şuan için Tem servis yapıyor,onlarda kilit temini yapıyorlar,onlarada bir danışın ve fiyat karşılaştırması yapun.

Ergun abi bende Shellden alıyorum ve ipragaz olmasına dikkat ediyorum.Eski sponsorumun olmasının dışında,kendileriyle yaptığım görüşmede katgılı gazın saçma olduğunu söylemişlerdi.Üstüne birde Yusuf usta bunları söyleyince artık Opet benim için hayal.İnşallah zorlukla yakaladıkları bu başarılarını,bu saçmasapan uygulamayla sürdürüp bozmazlar.

Geçen hafta 100 ün üstünde arızalı araç gelmiş ???

ok saol
pzt bakıcam

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
14 Kasıma kadar 50 KG alabilirsem senle aynı olabiliriz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yuh !! 45 kiloyamı düştün ? Sen şu midendeki anakondayı öldür yoksa o seni öldürecek ;D

yunus bager' Alıntı:
Bune yavv adamın ocağını söndürür 37 litre aktros kamyonlar bile yakmıyor

otomatik 5.9 arazide iyi bile yakmış, tabi nası bir arazi onuda görmek lazım , stabilize yoluda araziden sayanlar var ;D

çağlar' Alıntı:
rakım 1200 güzel esen yerde yaşıyorum ama,yaş ilerledikçe hassaslaşıyor insan.. ;D ;D
2 tane -5 tulumum var kaliteli 2 tane de asker battaniyesi arac içi kafi gelir diye düşünüyorum...

Yahu Çaglarcım bukadar çıtkırıldım olmayın, negüzel bir araya geliyorsunuz, uyumayabile gerek yok yakar ateşi etrafında sarınır oturursunuz, bir gece uykusuzluk kimseyi öldürmez. Tadını çıkarın şimdiden soğuk telaşına kapılmayın, sadece çoluk çocuk varsa onları kollamak gerekir, hanımların metabolizması %15 kadar daha yavaş çalışıyor oyüzden onlarda soğuğa karşı daha hassaslar, tadsızlık çıkmaması için onlar içinde önlem almak lazım. ;)

Daha önemlisi Cihan faktörü var zaten zor uyursunuz demedi demeyin ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yahu Çaglarcım bukadar çıtkırıldım olmayın, negüzel bir araya geliyorsunuz, uyumayabile gerek yok yakar ateşi etrafında sarınır oturursunuz, bir gece uykusuzluk kimseyi öldürmez. Tadını çıkarın şimdiden soğuk telaşına kapılmayın, sadece çoluk çocuk varsa onları kollamak gerekir, hanımların metabolizması %15 kadar daha yavaş çalışıyor oyüzden onlarda soğuğa karşı daha hassaslar, tadsızlık çıkmaması için onlar içinde önlem almak lazım. ;)

Daha önemlisi Cihan faktörü var zaten zor uyursunuz demedi demeyin ;D ;D

yok canım maksat muhabbet olsun.. ;)

cihan abi varken zormu uyuruz ,yoksa verir %80 alkol oranlı bir içecek kuşlar gibimi uyuruz bilemiyorum ;D ;D

çağlar' Alıntı:
yok canım maksat muhabbet olsun.. ;)

cihan abi varken zormu uyuruz ,yoksa verir %80 alkol oranlı bir içecek kuşlar gibimi uyuruz bilemiyorum ;D ;D

Yeşil bir cadı suyu verirse içmeyin de onun dışında ne içerseniz için ;D ;D ;D

cihan abi şimdiden yeşilin araştırmasını yapıyordu ...
edinmiş buzluğa atmış bile olabilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Geri