cemtascioglu
problem yok
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
tar oto sanayıdemı araca uyguluyormu sadece satıyormu
tar oto sanayıdemı araca uyguluyormu sadece satıyormu
tugsan75' Alıntı:Lpg le dağda hiçsorun olmuyor,bu arda arkadaşlar dün yazacaktım unuttum,Yusuf usta söylemişti,katkılı gaz diye satılan OPET den sakın gaz almayın,3 haftadır arızalı araçlar yağmaya başlamış,araçların enjektörleri,map sensörleri falan hep tıkalıymış.Yağlı tuhaf bir sıvı çıkıyormuş.Hepside OPET den alıyormuş.LPG de katkı falan olmazmış aman dikkat.
5.9 cheeroke zaten şehir içinde 25 LT den aşağı yakmaz,(oda en temiz ayarlısı) o soğuk havada 37 litre normal ;D
Bu arada gelmeyen araçlara suikast düzenlerim 8)
RedlinE' Alıntı:Mesut abi rapor verir akşam ikide resim koyar.
birde lpg derdi var.
dagda lpg si biten 5.9 okudunuzmu mecburiyetten 100 km de 37 litre benzin yakmiş.
cemtascioglu' Alıntı:ergun merhaba senın araba kılıt varmı
ergunucyasar' Alıntı:Merhaba; yok maalesef...
Yok abi genel olarak sayfayı takip ediyorum birçok teknik konu konuşuluyor ve bu değerli bilgiler muhabbet sayfasında heba oluyor anlamındatugsan75' Alıntı:Yunuscum hangi teknik bilgiyi atladık,ben gözden kaçırmış olabilirim ???
tugsan75' Alıntı:Tar oto sadece satıyor,uygulamayı şuan için Tem servis yapıyor,onlarda kilit temini yapıyorlar,onlarada bir danışın ve fiyat karşılaştırması yapun.
Ergun abi bende Shellden alıyorum ve ipragaz olmasına dikkat ediyorum.Eski sponsorumun olmasının dışında,kendileriyle yaptığım görüşmede katgılı gazın saçma olduğunu söylemişlerdi.Üstüne birde Yusuf usta bunları söyleyince artık Opet benim için hayal.İnşallah zorlukla yakaladıkları bu başarılarını,bu saçmasapan uygulamayla sürdürüp bozmazlar.
Geçen hafta 100 ün üstünde arızalı araç gelmiş ???
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D
14 Kasıma kadar 50 KG alabilirsem senle aynı olabiliriz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Bune yavv adamın ocağını söndürür 37 litre aktros kamyonlar bile yakmıyor
çağlar' Alıntı:rakım 1200 güzel esen yerde yaşıyorum ama,yaş ilerledikçe hassaslaşıyor insan.. ;D ;D
2 tane -5 tulumum var kaliteli 2 tane de asker battaniyesi arac içi kafi gelir diye düşünüyorum...
discovery-V8' Alıntı:Yahu Çaglarcım bukadar çıtkırıldım olmayın, negüzel bir araya geliyorsunuz, uyumayabile gerek yok yakar ateşi etrafında sarınır oturursunuz, bir gece uykusuzluk kimseyi öldürmez. Tadını çıkarın şimdiden soğuk telaşına kapılmayın, sadece çoluk çocuk varsa onları kollamak gerekir, hanımların metabolizması %15 kadar daha yavaş çalışıyor oyüzden onlarda soğuğa karşı daha hassaslar, tadsızlık çıkmaması için onlar içinde önlem almak lazım.
Daha önemlisi Cihan faktörü var zaten zor uyursunuz demedi demeyin ;D ;D
çağlar' Alıntı:yok canım maksat muhabbet olsun..
cihan abi varken zormu uyuruz ,yoksa verir %80 alkol oranlı bir içecek kuşlar gibimi uyuruz bilemiyorum ;D ;D
SDC' Alıntı:Yeşil bir cadı suyu verirse içmeyin de onun dışında ne içerseniz için ;D ;D ;D