Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,378
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Herkeze günaydınlar;

Ya inanın muhabbeti kaçırmamak için belki reklam olacak ama wınn aldım,heryere götüreyim diye ;D

Yunuscum,-12 dereceyaptığımız kampı bir hatırlatayım arkadaşlar.Orada karda kalırsam aracı yakar yürüyerek dönerim ;D Yeni gelen arkadaşlar sonuna kadar okuyun,eskilerde bilgi tazelesin ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23013.0
Abi ben biliyorumda kamyonetlerle gelenler için söyledim pardon Hilux diyecektim :smiley:

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Bende arabada kalacagim. Ama arabalar sicak olmicakki verin netten sipasişi ikinizide biliyorum bir dunya yedek malzeme sipaşiş verdiniz netten tulummu alamıyosunuz. -10 derece 110 tl bence önemli hasta olup gece uykusuz kalmak butun keyfinizi kaçirir. Arti araç çaliştirmayi unutun. çadirda kalacak arkadaşlari karbondioksite bogariz.
husky iyi markadir alin abiler bizde bu merak oldukca cok kaliriz daglarda eninde sonunda alacaksiniz.

rakım 1200 güzel esen yerde yaşıyorum ama,yaş ilerledikçe hassaslaşıyor insan.. ;D ;D
2 tane -5 tulumum var kaliteli 2 tane de asker battaniyesi arac içi kafi gelir diye düşünüyorum...

-5 varsa 2 3 dereceye kadar konforlu uyursun sen yirttin. birini altina serip birinde içine girdinmi tamamdir. rahat bir bereyi unutma ben tulumumun içine soktum bile

RedlinE' Alıntı:
-5 varsa 2 3 dereceye kadar konforlu uyursun sen yirttin. birini altina serip birinde içine girdinmi tamamdir. rahat bir bereyi unutma ben tulumumun içine soktum bile

ama evvelinde lpg deposunu alta almam lazım aracta yatabilmek için. ???

olmadı umuta misafir olurum, kapıda koymaz bizi herhalde ;D ;D

Mesut abi rapor verir akşam ikide resim koyar.

birde lpg derdi var.
dagda lpg si biten 5.9 okudunuzmu mecburiyetten 100 km de 37 litre benzin yakmiş.

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
14 Kasıma kadar 50 KG alabilirsem senle aynı olabiliriz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Okadar korkmayın yavv Tuğsan'ında dediği gibi siz Ankaralılar kısa kolla gezersiniz bu aylarda en fazla göreceğiniz -10 derece

tugsan75' Alıntı:
Yunuscum artık standart araçları çeke çeke götürürüz ;D

Bu arada kıvırmayalım arkadaşlar,tam teşekküllü hastane raporu isterim ona göre. :D

Araç çalıştıracak kadar soğuk olmaz yapmayın :eek: olursada yaylanın öbür ucuna atarız onları ;D ;D

sabaha kadar aracı çalıştıracağıma aynı paraya thuleden bi çadır alınır ;D ;D ;D ;D

Tuğsan ın verdiği linke herkes göz attı galiba,oradaki karı görünce milletin gözü korktu ;D

arazide yakmiş kendi forumlarinda yaziyor. karadeniz gezisi sirasinda çok ciddi bir rakam

bberksan' Alıntı:
Tugsan bey
Mesajinizi biraz evvel gordum mesajima cevap yazan arkadaslara ozel mesajdan tesekkur edip mesajimi sildim (Sizi hakli buldugumdan degil , otoriteye saygim geregi). Sordugum soruya gelince bos muhabbetten ibaret oldugunu sanmiyorum. Ogrenmek istedigim nasil konforlu giderim degil konforlu surus hizi idi. Su an bir unimog'umuz var ve en buyuk sorunumuz bir yerden bir yere giderken konforlu surus hizinin 60-65 olmasi (80-85 yapiyor ama araca da bize de yazik oluyor). Bu beni cok sıkıyor. Kısa sase bi 4x4 arac almayi planliyorum su anda FJ40'lar da cok hosuma gidiyor. Eger bu da 70-80'i gecemiyorsa (Top speed olarak degil) mantikli olmayacaktir. Baslik acmadan evvel de forumda iyice arattim en az 40-50 mesaj okudum ama hic bi cevap bulamadim ve onceki mesaji actim. Burasi zaten genel bir forum defil off road'un toyota basligi altinda bir alt forum. Burada bos muhabbet haricinde araclarla ilgili her tur mesaj'in acilabilmesi gerekiyor diye dusunuyorum. Ozellikle bu konuda baska bir topic el altinda bi yerlerde yoksa. Bu baslik ise muabbbet basligi altinda nasilsin iyimisin sugun soyle oldu ondan sonra bana boyle dedi gibi herkese degil de belirli kisilere yonelik mesajlarin oldugu bir yer. Bence benim mesajim burada yer almamali

2F motorlu FJ 40' ın Maksimum sürati 140-150 km/saatdir. Uygun hava ve yol koşullarında 100-110 km/saat ile çok rahat seyir yaparsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Geri