cihanülker
Zirve
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
valla sonuna kadar mokoko ;D ;D ;D ;D
valla sonuna kadar mokoko ;D ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:Mesut abi sende okeylede solucaga cıkalım. yayla gibi yayla geniş gazla dur.
CDM-SUBARU' Alıntı:Ya yok,bak bi ara bastırmıştım ama,yine azdı içimdeki kar canavarı ;D
Bu sefer olmazsa,kurbanda kesin ama ;D
tugsan75' Alıntı:Arkadaşlar bana müsade bugece kayınpederlerdeyim,herkez yattı hanımda mırıldanmaya başladı yarın görüşürüz,herkeze iyi akşamlar. 8)
RedlinE' Alıntı:Mesut abi sende okeylede solucaga cıkalım. yayla gibi yayla geniş gazla dur.
cihanülker' Alıntı:ahhhhh ,ahhh ,kurbanda yine ,ayderdeyim desemmmmm ;D ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:tugsan deplasmana gitmiş ordan bile laf yetiştiriyor. toyota aşki işte adama herşeyi yaptirir.
CDM-SUBARU' Alıntı:Seni vururum desem ;D
şaka maka,dün Fatih ile konuşuyoduk.
Duygusal durumları ve zamana bağlı olarak,Karadeniz yada Ilgaz tarafları olurmu acaba diye konuşuyoduk![]()
RedlinE' Alıntı:tugsan deplasmana gitmiş ordan bile laf yetiştiriyor. toyota aşki işte adama herşeyi yaptirir.
cihanülker' Alıntı:ben yatıyorum ,kardeş ,iyi geceler sabah malum yol yapacağım ,ama , karadeniz işini unutma ,![]()
![]()
![]()
![]()
RedlinE' Alıntı:Mesut abi benim tek sikintim. Kiç kiça olmayalim. araçlar rahat olsun bizede meydan kalsin. eger kuzuyayla geniş sikinti olmaz diyorsaniz. sorun yok.
RedlinE' Alıntı:Mesut abi benim tek sikintim. Kiç kiça olmayalim. araçlar rahat olsun bizede meydan kalsin. eger kuzuyayla geniş sikinti olmaz diyorsaniz. sorun yok.