Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,342

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsancim benim arabanin 2-3 fotosunu cektim, burdan yollayayım mı yoksa ayri baslik mi acayim ne dersin... ? zaten salak gibi foto makinasini unutunca cep ile cektik maksat genel yapıyı paylasmak... aldigimdan beri ilk fotolari olacak buraya koydugum...

arkadaslar benim yeni vx100'un fotolari, kusura bakmayın biraz dandik oldu resimler fotograf cekmek icin gittigim yere foto makinasını goturmeyi unutursan boyle olur. malum sizlere de soz vermistim cok uzatmak istemedim arayı iste fotolar...

tesekkurler aykut bey simdilik bu kadar fotolar en kisa zamanda yenilerini de cekip koyarim hatta ahmet bey icin alt takımlarin ve lpg tankının da fotolarini cekecegim sormak istediklerim var cunku. cok ince oldu lpg tankı koruması ona birlikte birseyler dusunebilir miyiz diye soracagim...

tugsancim oncelikle tesekkurler... kum konusunda kesinlikle haklisin cok genis birkum alan degil ama biraz fazla hareket sonrasi batmaya domuzlandi ama cikarmayi basardim, kum her kosulda tehlikeli...

Maşallah çok güzel, kazasız belasız yolculuklar dilerim.

pandipieri' Alıntı:
tesekkurler aykut bey simdilik bu kadar fotolar en kisa zamanda yenilerini de cekip koyarim hatta ahmet bey icin alt takımlarin ve lpg tankının da fotolarini cekecegim sormak istediklerim var cunku. cok ince oldu lpg tankı koruması ona birlikte birseyler dusunebilir miyiz diye soracagim...

Çağlarcim 2001 model, ancak on panjur yanıltmasin degistigi icin 2003 gorunumlu 2001, dogan gorunumlu sahin gibi yani :smiley:, sana da tesekkurler burakcim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler