(Tuğsan benim bildiğim kadarıyla zate yaylar ters tarafa takmak mümkün değil yaylar altta helis şeklinde yuvalara oturuyor)
Yunuscum,ters derken yayın alt kısmının üst kısma takılmasından bahsetmiyoruz,aracın sürekli şöförle seyahat ettiği hesaplandığı için,şöför tarafına takılması gereken yaylar daha farklı yapılıyor.Dolayısiyle yanlış takıldığında araç sola veya sağa 2/3 cm yatık duruyor.Bu aracın standart yayları içinde geçerli,eğer amortisör deyişiminde yaylar karışırsa,standart halindeykende aynı durum söz konusu.
Yükseltme kiti için gelen yayların üstünde A ve B etiketler vardı.Benim ilk başda aklıma gelmedi,dalgınlığıma gelmiş.Bu sizin LR araçlarınız içinde geçerli
Sizde yükseltme işlemi yaparken dikkat etmelisiniz. İstiyorsan araştır. ;D Aşağıda da Tarkan abiden rica ettiğim ve ARB firmasına attığı mailin cevabı var 8)
Tuğsancığım,
Sana Arb’den gelen maili gönderiyorum…. Normal şartlarda A yayı sol yani şoför tarafına B yayı sağ tarafa yolcu tarafına oluyormuş.
Ama araçta yaslanma olursa yaylar yer değiştirilip bu eğim düzeltilebilir deniyor…Bilgine kardeşim…
Cumhuriyet bayramın kutlu olsun…,
Selamlar,
Tarkan Yücel