Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,124
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

sayokan' Alıntı:
TUĞSAN' Alıntı:
Bence bu buluşmanın yapılcağı yerle ilgilide herkes numara yazarak istediği yeri yazsın mesela
1)tuğsan dal ....Buluşma yeri olarak Antalya istiyorum.
2)Taner Nalbantoğlu '' Antalya - boluda olabilir. ikinci seçenek
3) orhan bıyıklı bolu veya bursa olursa süper olur ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Bugün biz belgradda toyotalarla uğraşmakdan off road yapamadık, hele mücahit 100 metrede 3 kere batarmı bir adam ya, yol alamadık adam yüzünden ;D

Haydi hep birlikte güzel bir hazırlık yapalım :smiley: güzel çekimler olsunnn, ekip ruhunu yaşatalım hep birlikte :smiley:

bak abi bugün toyota sola geçemedi kanala düştü gördüğün gibi benim araba slanlar gibi arkada solda duruyor ;D ;D ;D

[attachment=1]

t1.jpg

Tempus' Alıntı:
bak abi bugün toyota sola geçemedi kanala düştü gördüğün gibi benim araba slanlar gibi arkada solda duruyor ;D ;D ;D

[attachment=1]

Yok canımmmm mucahit burda vinçlenmemiştirrrrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Yok canımmmm mucahit burda vinçlenmemiştirrrrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yok tabi canım bir tek burda vinçlenmedi 3 kere vinçlendi 200 metre yerde ;D

Kurşat diger 3 forumada yaz be adam senki kendi geçti yarappim yarasuallah
Benim arabammi 2 silindire kaldi teneke adam cemel pozu vercekmişş verdin pozun kiralini yarin sakalli abinin orta tap etirirsin..

Tempus' Alıntı:
Bu kadar büyük boyutta bir organizasyon olursa iş çok karmaşıklaşır. Bir kere ciddi araç sınıflaması gerekir. Yada tek bir sınıf olursa etaplar öyle olmalı ki araçlarınd ezavantajları avantajları dengelenmeli. Jimnny yada cj ler için ideal etaplar yapılıp sonra oraya navaraları discovery leri defenderları vx80 leri soktuğunda tamamen boşa emek ve zaman kaybına dönüyor. Çok ciddi tecrübe ve altyapı gerektiren bir iş bu tip bir organizasyon, gereken yerlerden yardım almak laızm gerektiğinde.

en önemli noktaya değinmişsin kürşat böyle organizasyonlarda teçrübe en fazla ihtiyaç hissedilen konudur sebebide her yapılan bilinçli olmalı her konu en ince datayına kadar düşünülmeli komşu gezmesi değilki kalk gidelim eğlenelim dönelim gibi

bazı arkadaşlar yanlış anlıyo ama gercekten bu kadar karışık araç modelleri ile arazide kimse uğraşamaz ya etap cok kolay olmalı yada her markanın ayrı bir güzergahı olmalı

RedlinE' Alıntı:
Kurşat diger 3 forumada yaz be adam senki kendi geçti yarappim yarasuallah
Benim arabammi 2 silindire kaldi teneke adam cemel pozu vercekmişş verdin pozun kiralini yarin sakalli abinin orta tap etirirsin..

yok canım benim arabamda hiçbir sıkıntı ama siz piknik yaparken biz kaputa kadar sularda gezdiğimizden bir tekledi sonra düzeldi sen o suya sokmazdın bile ;D

dur ipliğini pazara çıkartıcam senin videon geliyor az sonra ;D

unal' Alıntı:
en önemli noktaya değinmişsin kürşat böyle organizasyonlarda teçrübe en fazla ihtiyaç hissedilen konudur sebebide her yapılan bilinçli olmalı her konu en ince datayına kadar düşünülmeli komşu gezmesi değilki kalk gidelim eğlenelim dönelim gibi

bazı arkadaşlar yanlış anlıyo ama gercekten bu kadar karışık araç modelleri ile arazide kimse uğraşamaz ya etap cok kolay olmalı yada her markanın ayrı bir güzergahı olmalı

evet e hadi yapalım ne varki tarzı yaklaşmamak lazım, ciddi sorumluluk ve organizasyon gerektiren işler.

Eğlenceyi kaçırmışız ;D, alacağın olsun Nejat, insan haber vermez mi?

ihg70' Alıntı:
Eğlenceyi kaçırmışız ;D, alacağın olsun Nejat, insan haber vermez mi?

Haftaya gideriz yine. Ufaktan başlarız :smiley:

Tempus' Alıntı:
evet e hadi yapalım ne varki tarzı yaklaşmamak lazım, ciddi sorumluluk ve organizasyon gerektiren işler.

kürşat yönetim'desin hadi yapın bakalım şöyle ortaya bir karışık,yiyenbilirli olsun. :D

Tempus' Alıntı:

[attachment=1]

orada toyota'mı kaldı ? yoksa mücahitmi ? :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR