Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,127
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

Bu kadar büyük boyutta bir organizasyon olursa iş çok karmaşıklaşır. Bir kere ciddi araç sınıflaması gerekir. Yada tek bir sınıf olursa etaplar öyle olmalı ki araçlarınd ezavantajları avantajları dengelenmeli. Jimnny yada cj ler için ideal etaplar yapılıp sonra oraya navaraları discovery leri defenderları vx80 leri soktuğunda tamamen boşa emek ve zaman kaybına dönüyor. Çok ciddi tecrübe ve altyapı gerektiren bir iş bu tip bir organizasyon, gereken yerlerden yardım almak laızm gerektiğinde.

Etiketler

kürşat bey haklısınız ama bence parkur gibi geçişlerden ziyade belli bir noktadan belli bir noktaya gidiş amaçlanmalı...yolun tamamı araç içinde geçmemeli kalan araçlar grup arkadaşları tarafından çekilmeli...vinçlenmeli..hata gerekirse itilmeli... her grupta eşit kıvamda araçlar olursa problem olmaz ...sonuçta tüm araçlar 4 x 4 ve amaç belli bir noktaya ulaşmak oldumu geçilemeyecek kadar zor noktaların etrafından dolaşılabilir amaç tehlike yaratmak değil eğlenmek

TUĞSAN' Alıntı:
Bence bu buluşmanın yapılcağı yerle ilgilide herkes numara yazarak istediği yeri yazsın mesela
1)tuğsan dal ....Buluşma yeri olarak Antalya istiyorum.
2)Taner Nalbantoğlu '' Antalya - boluda olabilir. ikinci seçenek

arkadaşlar bursada olabilir tam orta değil ama ortaya yakın doğa parkurumuz bol geri dönme gibi bir sorunda yok biryerden girdimi araçlar diğer yayladan çıkıcak geri dönüş yok sürekli ileri araç sayısındada sıkıntı olmaz diye düşünüyorum selamlar ekrem aydın

Ekrem bey öneriniz güzel inegölün bol karlı tepelerinde güzel parkur oldugunu diğer paylaşımlarınızdan gözlemlemiştim .
hem banada yakın. ;D ;D

Bu organizasyon gerçekleşirse süper olur.
Amatör ruhlu ve zorlu bir yarışmadan herkes ziyadesiyle zevk alır, kurtlarını döker.
İki elim kanda olsa ordayım ;D

Benim önerim ise 4'er araçlı gruplar yapılacaksa araç tipleri her gruba dengeli dağıtılmalı, böylece belli markaların parkur avantajı kalmaz.
Örneğin her grupta bir Toyota, Bir LR, bir Jeep ve başka bir marka olur (Nissan vs gibi)
Ekibin hepsi parkuru bitirmek zorunda olduğundan grup içindeki bir markanın hızlı olması yetmeyecek, arkasındaki takım arkadaşlarını da toparlamak zorunda kalacaktır.
Bu şekilde marka-model avantajı olmadan adaletli bir yarışma olacaktır

ihg70' Alıntı:
Bu organizasyon gerçekleşirse süper olur.
Amatör ruhlu ve zorlu bir yarışmadan herkes ziyadesiyle zevk alır, kurtlarını döker.
İki elim kanda olsa ordayım ;D

Benim önerim ise 4'er araçlı gruplar yapılacaksa araç tipleri her gruba dengeli dağıtılmalı, böylece belli markaların parkur avantajı kalmaz.
Örneğin her grupta bir Toyota, Bir LR, bir Jeep ve başka bir marka olur (Nissan vs gibi)
Ekibin hepsi parkuru bitirmek zorunda olduğundan grup içindeki bir markanın hızlı olması yetmeyecek, arkasındaki takım arkadaşlarını da toparlamak zorunda kalacaktır.
Bu şekilde marka-model avantajı olmadan adaletli bir yarışma olacaktır

;D :mad: ??? marka farkı olmalı, birileri susmalı diye düşünüyorum :smiley:

Bence Takımlar kendi üylerini belirlemeli :smiley: hazır olmayan marka ve araçlar seyirci etebabında yer almalı ;D ;D ;D

ufki, ufffff nasıl gaza basmışım ;) en sonunda doğru aksiyonu bulacağız veeee herkes çook keyif alacak :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Orhan bundan güzel yanıt olmazdı :smiley: :smiley: Gerçekten içimizde ne fırtınalar esiyormuşda haberimiz yokmuş :smiley:

öpüyorum mustafa hocam (şimdiden vinçin halatını elden geçirmek lazım ;D ;D ;D)

Bugün biz belgradda toyotalarla uğraşmakdan off road yapamadık, hele mücahit 100 metrede 3 kere batarmı bir adam ya, yol alamadık adam yüzünden ;D

Tempus' Alıntı:
Bugün biz belgradda toyotalarla uğraşmakdan off road yapamadık, hele mücahit 100 metrede 3 kere batarmı bir adam ya, yol alamadık adam yüzünden ;D

Amanında, amanınnnnnnnn ;D olur boyle işler Cihanım da 1600 km Discovery TD5 çekmek için gelmiştiiii Antalyadan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR